Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 16:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Szachtior Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6799
Szachtior SCEB
балға v2 Tactiek 5-3-2D
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 65.7
average Schieten incredible
average Passen outstanding
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Youliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Youliang passt de bal zonder na te denken. Natti rent richting de bal. Natti schiet op doel. Paal!

3e minuut.
Martaranha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egídio rent richting de bal. Ribadaneira rent richting de bal. Egídio verovert de bal door een tackle van achteren. Egídio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Curió is nu in balbezit. Curió geeft de bal voor. Streit geeft een hoge lob. Natti rent richting de bal. Natti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison met een sublieme pass. Youliang probeert naar een medespeler te passen. Natti is nu in balbezit. Natti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tison met een sublieme pass. Cioban rent richting de bal. Cioban met een sublieme pass. Chiper rent richting de bal. Chiper haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Inworp. Youliang met de inworp. Tison met een sublieme pass. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cioban kopt de bal weg. Klungelig pakt Pessi de bal. Chiper rent richting de bal. Chiper draait met de bal, schiet en ... da Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior - SCEB 0:1

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioban met de inworp. Tison geeft een lange en hoge pass. Chiper is nu in balbezit. Chiper draait met de bal, schiet en ... da Costa bokst de bal weg.

32e minuut.
Curió geeft een lange en hoge pass. Ribadaneira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobô. Bobô krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Chiper is nu in balbezit. Chiper passt de bal in één keer door. Natti is nu in balbezit. Natti schiet op doel. da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior - SCEB 0:2

44e minuut.
Cioban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Youliang rent richting de bal. Youliang passt de bal zonder na te denken. Natti rent richting de bal. Natti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meireles komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior 83%, SCEB 17%.
Szachtior - SCEB 0:2

46e minuut.
Rosado komt het veld opgelopen. Penetrante komt het veld opgelopen. Sedloski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Chiper schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pessi de bal onder controle te krijgen. Sedloski rent richting de bal. Sedloski geeft de bal voor. Penetrante maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sedloski met de inworp. Youliang probeert naar een medespeler te passen. Tison geeft een lange en hoge pass. Penetrante springt en kopt de bal. da Costa bokst de bal weg. Daar is Chiper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior - SCEB 0:3

56e minuut.
Youliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Youliang geeft een lange en hoge pass. Sedloski kopt de bal weg. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap. da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Youliang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Penetrante krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior - SCEB 0:4

60e minuut.
Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande geeft de bal voor. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior - SCEB 0:5

66e minuut.
Tison speelt de bal door. Sedloski heeft problemen om de bal te vangen. Sedloski passt de bal zonder na te denken. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
da Costa probeert naar een medespeler te passen. Ribadaneira kopt de bal weg. Penetrante rent richting de bal. Penetrante schiet op doel. Curió probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Tison passt de bal in één keer door. Sedloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedloski geeft de bal voor. Penetrante maakt een snoekduik en kopt de bal. da Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior - SCEB 0:6

79e minuut.
Casagrande onderschept slim de pass. Sedloski rent richting de bal. Sedloski geeft een hoge lob. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante schiet op doel. da Costa bokst de bal weg.

83e minuut.
Sedloski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Walczewski komt het veld opgelopen. Walczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tison is nu in balbezit. Tison met een sublieme pass. Chiper rent richting de bal. Chiper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior - SCEB 0:7

84e minuut.
Walczewski rent richting de bal. Klungelig pakt Walczewski de bal. Walczewski speelt de bal door. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap. da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Tison met een sublieme pass. Walczewski heeft problemen om de bal te vangen. Walczewski geeft een lange en hoge pass. Penetrante maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior - SCEB 0:8

88e minuut.
Daar is Ribadaneira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribadaneira met een sublieme pass. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior - SCEB 0:9

89e minuut.
Tison speelt de bal door. Chiper is nu in balbezit. Coruja bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper onderschept slim de pass. Chiper draait met de bal, schiet en ... da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante schiet op doel. da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior - SCEB 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior 72%, SCEB 28%.
Szachtior - SCEB 0:10