Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cuarteto Obrero Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3322
Cuarteto Obrero Fc Querubinos
Andando Tactiek 532 iz
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 57.3
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Bajek verovert de bal door een tackle van achteren. Bajek probeert naar een medespeler te passen. Andrus is nu in balbezit. Andrus geeft de bal voor. Chuí maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bajek heeft problemen om de bal te vangen. Bajek geeft een lange en hoge pass. Chuí rent richting de bal. Chuí draait met de bal, schiet en ... Ivaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - Querubinos 0:1

12e minuut.
Hjálmarsson geeft een lange en hoge pass. Kaltenbach onderschept slim de pass. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Ivaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Kargu kan de bal niet met de borst controleren. Chuí bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuí verovert de bal door een tackle van achteren. Chuí draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - Querubinos 0:2

13e minuut.
Hjálmarsson rent richting de bal. Hjálmarsson geeft een hoge lob. Kaltenbach heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ivaldi probeert naar een medespeler te passen. Andrus probeert de bal met de borst te controleren. Andrus passt de bal met de wreef. Chuí rent richting de bal. Chuí haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tagtachian kan de bal niet met de borst controleren. Kolečák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolečák passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kaltenbach controleert de bal met de borst. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Foyelkay maakt een afschuwelijke overtreding. Foyelkay krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ivaldi met een harde bal richting middenveld. Kolečák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolečák passt de bal met de wreef. Figueroa geeft een hoge lob. Chuí maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - Querubinos 0:3

31e minuut.
Mosquera onderschept slim de pass. Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Hjálmarsson geeft een hoge lob. Chuí is nu in balbezit. Chuí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chuí onderschept slim de pass. Chuí probeert naar een medespeler te passen. Kolečák met een sublieme pass. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. Ivaldi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - Querubinos 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuarteto Obrero Fc 68%, Querubinos 32%.
Cuarteto Obrero Fc - Querubinos 0:4

54e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa geeft een lange en hoge pass. Chuí kopt de bal weg. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Andrus is nu in balbezit. Andrus geeft een lange en hoge pass. Chuí rent richting de bal. Chuí geeft de bal voor. Zygmuntowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ivaldi bokst de bal weg. Daar is Kaltenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kolečák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zygmuntowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ivaldi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bajek geeft een hoge lob. Herner is nu in balbezit. Chuí verovert de bal door een tackle van achteren. Chuí haalt uit met een fantastische trap. Ivaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - Querubinos 0:5

73e minuut.
Tagtachian heeft problemen om de bal te vangen. Tagtachian met een sublieme pass. Klungelig pakt Noszczyk de bal. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Andrus geeft de bal voor. Herner speelt de bal door. Figueroa rent richting de bal. Figueroa geeft de bal voor. Zygmuntowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuarteto Obrero Fc 75%, Querubinos 25%.
Cuarteto Obrero Fc - Querubinos 0:5