Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Yisu Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5990
Yisu Pingui FC
cachero Tactiek 442-1
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 34.4
outstanding Schieten average
outstanding Passen average
very good Verdedigen good


2e minuut.
Paradys is nu in balbezit. Paradys passt de bal zonder na te denken. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Rudnicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 1:0

5e minuut.
Rudnicki trapt de bal weg. Estupiñán kopt de bal weg. Daar is Loda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Dương onderschept slim de pass. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Woods trapt de bal weg van het doel. Daar is Dadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Saavedra de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vercilo is nu in balbezit. Vercilo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Naranjo de bal. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel. Rudnicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Weinstock onderschept slim de pass. Lom verovert de bal door een tackle van achteren. Estupiñán begaat een overtreding. Lom moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lom kan niet meer verder spelen. Dabo komt het veld opgelopen. Krasnodębski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Patakfalvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Rudnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Loda passt de bal in één keer door. Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajoš rent richting de bal. Przywara geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 2:0

20e minuut.
Klungelig pakt Estupiñán de bal. Przywara is nu in balbezit. Przywara passt de bal zonder na te denken. Patakfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Patakfalvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 3:0

22e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Saavedra geeft een hoge lob. Krasnodębski kopt de bal weg. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Vercilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercilo geeft een hoge lob. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Paradys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rudnicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 4:0

27e minuut.
Patakfalvi kopt de bal weg. Krasnodębski rent richting de bal. Krasnodębski geeft de bal voor. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Rudnicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 5:0

29e minuut.
Soares onderschept slim de pass. Soares met een sublieme pass. Vercilo rent richting de bal. Vercilo geeft een hoge lob. Patakfalvi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Soares passt de bal zonder na te denken. Paradys rent richting de bal. Patakfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 6:0

35e minuut.
Soares is nu in balbezit. Soares passt de bal met de wreef. Vercilo rent richting de bal. Vercilo geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi krijgt zijn hoofd ertegen. Rudnicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rudnicki speelt de bal door. Krasnodębski kopt de bal weg. Patakfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 7:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naranjo met de inworp. Guayacán kan de bal niet met de borst controleren. Vercilo is nu in balbezit. Vercilo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Dadej kopt de bal weg. Diakoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakoulas geeft de bal voor. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vercilo geeft een lange en hoge pass. Daar is Paradys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patakfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Patakfalvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yisu 19%, Pingui FC 81%.
Yisu - Pingui FC 8:0

46e minuut.
Atencio speelt de bal door. Vercilo is nu in balbezit. Vercilo passt de bal met de wreef. Daar is Patakfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patakfalvi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 9:0

49e minuut.
Soares geeft een hoge lob. Vercilo kopt de bal weg. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 10:0

51e minuut.
Soares kan de bal niet met de borst controleren. Soares probeert naar een medespeler te passen. Vercilo geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi schiet op doel. Rudnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Soares passt de bal met de wreef. Vercilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercilo geeft de bal voor. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 11:0

59e minuut.
Przywara geeft een lange en hoge pass. Saavedra met een sublieme pass. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 12:0

60e minuut.
Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi probeert naar een medespeler te passen. Vercilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercilo geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 13:0

61e minuut.
Estupiñán passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Weinstock de bal onder controle te krijgen. Przywara rent richting de bal. Przywara geeft een hoge lob. Patakfalvi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 14:0

69e minuut.
Vercilo geeft een hoge lob. Daar is Patakfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paradys rent richting de bal. Patakfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Rudnicki bokst de bal weg. Patakfalvi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 15:0

75e minuut.
Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnodębski geeft de bal voor. Paradys kopt de bal weg. Soares is nu in balbezit. Soares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Estupiñán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasnodębski speelt de bal door. Vercilo is nu in balbezit. Vercilo geeft de bal voor. Patakfalvi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paradys de bal. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Pingui FC 16:0

86e minuut.
Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara geeft een lange en hoge pass. Paradys probeert naar een medespeler te passen. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Krasnodębski probeert naar een medespeler te passen. Przywara rent richting de bal. Przywara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Patakfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patakfalvi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Saavedra de bal. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yisu 18%, Pingui FC 82%.
Yisu - Pingui FC 16:0