Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Emirates persa stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9635
FC persa Pordioseros F.C
TIKI-TAKA 2.0 Tactiek mata gigantes
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Trela probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal met de wreef. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Muro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela is nu in balbezit. Trela passt de bal zonder na te denken. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Muro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huitrón met een sublieme pass. Tinajero rent richting de bal. Karlson verovert de bal door een tackle van achteren. Karlson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Szaleniec passt de bal in één keer door. Muñoz rent richting de bal. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Trela geeft een lange en hoge pass. Oprea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Pordioseros F.C 1:0

25e minuut.
Doeltrap. Barragán trapt de bal weg. Trela kopt de bal weg. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Muro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Karlson onderschept slim de pass. Karlson met een sublieme pass. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Pordioseros F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC persa 37%, Pordioseros F.C 63%.
FC persa - Pordioseros F.C 2:0

47e minuut.
Turpçu is nu in balbezit. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een hoge lob. Trela rent richting de bal. Trela haalt uit met een fantastische trap. Muro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Daar is Trela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde speelt de bal door. Trela rent richting de bal. Trela schiet op doel. Muro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo rent richting de bal. Pragacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pragacz krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quijano geeft een hoge lob. Karlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlson geeft de bal voor. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Pordioseros F.C 3:0

65e minuut.
Silveanu passt de bal zonder na te denken. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela geeft een lange en hoge pass. Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Pordioseros F.C 4:0

68e minuut.
Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik passt de bal met de wreef. Pragacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea draait met de bal, schiet en ... Muro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Quijano geeft een lange en hoge pass. Richter met een sublieme pass. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trela is nu in balbezit. Trela draait met de bal, schiet en ... Muro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Koźlik geeft de bal voor. Trela is nu in balbezit. Trela probeert naar een medespeler te passen. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Pordioseros F.C 5:0

79e minuut.
Mersan heeft problemen om de bal te vangen. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken. Karlson rent richting de bal. Karlson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Trela rent richting de bal. Trela passt de bal met de wreef. Oprea is nu in balbezit. Karlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Muñoz passt de bal in één keer door. Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quijano geeft een hoge lob. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC persa 35%, Pordioseros F.C 65%.
FC persa - Pordioseros F.C 5:0