Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cibao FC CF
5-1-3-1 Tactiek rmder
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 63.9
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freire Mendes met een snelle inworp. Depcik probeert naar een medespeler te passen. Cira is nu in balbezit. Cira haalt uit met een fantastische trap. Guerrero bokst de bal weg.

3e minuut.
Klag is nu in balbezit. Klag geeft een lange en hoge pass. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cibao FC - CF 0:1

15e minuut.
Aponte passt de bal in één keer door. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena passt de bal met de wreef. Bueno is nu in balbezit. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Tickle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Barceló is nu in balbezit. Barceló geeft een lange en hoge pass. Achmistrowicz-Wachmistrowicz kan de bal niet met de borst controleren. Bueno is nu in balbezit. Bueno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kjeldsberg rent richting de bal. Kjeldsberg geeft een hoge lob. Aguilar probeert de bal aan de voet te houden. Cira is nu in balbezit. Cira draait met de bal, schiet en ... Guerrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kjeldsberg speelt de bal door. Mărculescu is nu in balbezit. Aponte begaat een overtreding. Aponte krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Barceló met een sublieme pass. Bueno rent richting de bal. Bueno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cibao FC - CF 1:1

39e minuut.
Cira verovert de bal door een tackle van achteren. Cira passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mărculescu de bal. Mărculescu draait met de bal, schiet en ... Aguilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibao FC - CF 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cibao FC 47%, CF 53%.
Cibao FC - CF 1:2

54e minuut.
Kjeldsberg onderschept slim de pass. Kjeldsberg geeft een hoge lob. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu schiet op doel. Guerrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibao FC - CF 1:3

60e minuut.
Freire Mendes passt de bal met de wreef. Cira met een sublieme pass. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibao FC - CF 1:4

64e minuut.
Aponte geeft de bal voor. Balbuena rent richting de bal. Sánchez Carretero verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sánchez Carretero rent richting de bal. Sánchez Carretero geeft de bal voor. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Cira verovert de bal door een tackle van achteren. Cira passt de bal zonder na te denken. Mărculescu is nu in balbezit. Mărculescu schiet op doel. Guerrero probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

81e minuut.
Aponte geeft een lange en hoge pass. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Klag legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bueno raakt geblesseerd tijdens het duel. Bueno kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cibao FC 62%, CF 38%.
Cibao FC - CF 1:4