Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kharipbian Skytturnar
nakego Tactiek Miðja
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
53.6 gemiddelde waardering 67.3
solide Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Ástvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ástvaldsson probeert naar een medespeler te passen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Baifan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Thamboowasha passt de bal zonder na te denken. Umakanta rent richting de bal. Umakanta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Badea de bal onder controle te krijgen. Heyninck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Skytturnar 1:0

14e minuut.
Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea rent richting de bal. Thamboowasha verovert de bal door een tackle van achteren. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Heyninck probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Erlingsson passt de bal in één keer door. Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Theódórsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kharipbian - Skytturnar 1:1

26e minuut.
Phosomboon passt de bal met de wreef. Kangli is nu in balbezit. Kangli geeft een lange en hoge pass. Ching-Fou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching-Fou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Erlingsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Randversson de bal. Randversson passt de bal met de wreef. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Baifan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Baifan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Skytturnar 1:2

29e minuut.
Ilwen verovert de bal door een tackle van achteren. Ilwen passt de bal met de wreef. Umakanta rent richting de bal. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Heyninck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Umakanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kharipbian - Skytturnar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kharipbian 45%, Skytturnar 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kharipbian - Skytturnar 2:2

48e minuut.
Łatuszyński neemt vlug de vrije trap. Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mani geeft een lange en hoge pass. Ching-Fou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching-Fou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ambrosio rent richting de bal. Yingsawa onderschept slim de pass. Yingsawa geeft een lange en hoge pass. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Heyninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Badea is nu in balbezit. Badea geeft een hoge lob. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio schiet op doel. Baifan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Skytturnar 2:3

72e minuut.
Eysteinnsson met een sublieme pass. Ástvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ástvaldsson speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel. Baifan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Randversson rent richting de bal. Randversson passt de bal in één keer door. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Baifan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Skytturnar 2:4

80e minuut.
Baifan trapt de bal weg van het doel. Yuansheng heeft problemen om de bal te vangen. Mani probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Baifan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio met een sublieme pass. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Skytturnar 2:5

83e minuut.
Inworp. Phosomboon met de inworp. Banderas met een sublieme pass. Ching-Fou rent richting de bal. Ching-Fou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Eysteinnsson met een sublieme pass. Erlingsson rent richting de bal. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Campos met een sublieme pass. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio heeft problemen om de bal te vangen. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Skytturnar 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kharipbian 51%, Skytturnar 49%.
Kharipbian - Skytturnar 2:6