Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clash[FC] fc samb
532-L Tactiek bio433
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
61.7 gemiddelde waardering 59.6
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Sy geeft een hoge lob. Dossou kopt de bal weg. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap. Morgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clash[FC] - fc samb 0:1

7e minuut.
Rabatin met een sublieme pass. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Stournaras maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Papa Diane met de inworp. Calero speelt de bal door. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos geeft een hoge lob. Mora krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Stournaras maakt een snoekduik en kopt de bal. Sagna is nu in balbezit. Mora onderschept slim de pass. Mora schiet op doel. Savaşçı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Papa Diane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villalobos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calero met een snel genomen vrije trap. Stournaras springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clash[FC] - fc samb 1:1

19e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Villalobos met een sublieme pass. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clash[FC] - fc samb 2:1

23e minuut.
Calero speelt de bal door. Longhi geeft een hoge lob. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos geeft de bal voor. Stournaras springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Stournaras is nu in balbezit. Torsvik onderschept slim de pass. Torsvik passt de bal in één keer door. Dossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sy probeert naar een medespeler te passen. Dougnalgo rent richting de bal. Darcourt begaat een overtreding. Darcourt krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero probeert naar een medespeler te passen. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Mora maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Roca met een sublieme pass. Villalobos rent richting de bal. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Stournaras krijgt zijn hoofd ertegen. Savaşçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap. Sagna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clash[FC] 36%, fc samb 64%.
Clash[FC] - fc samb 2:1

51e minuut.
Villalobos geeft een lange en hoge pass. Sagna kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Amadou Tall de bal onder controle te krijgen. Longhi geeft een lange en hoge pass. Mora maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Papa Diane met een snelle inworp. Pam rent richting de bal. Met opzet legt Calero zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Calero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Calero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Stournaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stournaras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dabo heeft problemen om de bal te vangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mora neemt zijn aanloop. Savaşçı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clash[FC] - fc samb 3:1

59e minuut.
Villalobos geeft de bal voor. Mora is nu in balbezit. Torsvik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torsvik krijgt een gele kaart. Mora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mora legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Savaşçı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Mora rent richting de bal. Mora passt de bal met de wreef. Torsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stournaras verovert de bal door een tackle van achteren. Stournaras draait met de bal, schiet en ... Savaşçı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clash[FC] - fc samb 4:1

72e minuut.
Sy speelt de bal door. Pam rent richting de bal. Darcourt begaat een overtreding. Darcourt krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alarcón komt het veld opgelopen. Valdés komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Villalobos geeft een hoge lob. Mora is nu in balbezit. Papa Diane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mora neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Sy speelt de bal door. Pam heeft problemen om de bal te vangen. Pam passt de bal in één keer door. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. Morgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dougnalgo geeft de bal voor. Longhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall verovert de bal door een tackle van achteren. Amadou Tall schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Roca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Villalobos de bal. Villalobos geeft de bal voor. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alarcón is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Longhi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mora krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clash[FC] 38%, fc samb 62%.
Clash[FC] - fc samb 4:1