Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suyapa F.C. Real Guayaba CF
CTT1 Tactiek dogo argentino
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten outstanding
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Chiquillo geeft de bal voor. Klungelig pakt Bustamante de bal. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Adames passt de bal in één keer door. Daar is Rolim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolim passt de bal met de wreef. Barcenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zakić zal de hoekschop nemen. Constantinescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - Real Guayaba CF 0:1

8e minuut.
Adames speelt de bal door. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu speelt de bal door. Padrón is nu in balbezit. Padrón schiet op doel. Bobadilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - Real Guayaba CF 0:2

9e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Padrón geeft een hoge lob. Rolim rent richting de bal. Rolim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Adames passt de bal in één keer door. Rolim heeft problemen om de bal te vangen. Rolim speelt de bal door. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Constantinescu geeft de bal voor. Padrón kopt de bal weg. Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - Real Guayaba CF 0:3

34e minuut.
Casanova geeft de bal voor. Daar is Constantinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcenas rent richting de bal. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Deiss passt de bal zonder na te denken. Kelez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano geeft een lange en hoge pass. Bustamante controleert de bal met de borst. Bobadilla bokst de bal weg.

39e minuut.
Zaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaru geeft een hoge lob. Zambrano kopt de bal weg. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Bobadilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Zakić verovert de bal door een tackle van achteren. Zakić probeert naar een medespeler te passen. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Bobadilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suyapa F.C. 67%, Real Guayaba CF 33%.
Suyapa F.C. - Real Guayaba CF 0:3

46e minuut.
Becleanu komt het veld opgelopen. Birikimci komt het veld opgelopen. Łużyński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kajiyama geeft de bal voor. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Padrón rent richting de bal. Padrón geeft een hoge lob. Constantinescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - Real Guayaba CF 0:4

55e minuut.
Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu passt de bal in één keer door. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci onderschept slim de pass. Birikimci schiet op doel. Bobadilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel. Bobadilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - Real Guayaba CF 0:5

57e minuut.
Zakić passt de bal in één keer door. Padrón met een sublieme pass. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci draait met de bal, schiet en ... Bobadilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zakić verovert de bal door een tackle van achteren. Zakić geeft een hoge lob. Birikimci kopt de bal weg. Birikimci probeert de bal met de borst te controleren. Birikimci haalt uit met een fantastische trap. Bobadilla bokst de bal weg.

65e minuut.
Becleanu onderschept slim de pass. Becleanu geeft de bal voor. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Bobadilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - Real Guayaba CF 0:6

69e minuut.
Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova rent richting de bal. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss geeft een hoge lob. Anh Hưng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - Real Guayaba CF 1:6

70e minuut.
Carrero komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Barcenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcenas geeft een lange en hoge pass. Zakić met een sublieme pass. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parissi komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Carrero met de inworp. Zakić speelt de bal door. Daar is Barcenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Caraglio met een sublieme pass. Zakić is nu in balbezit. Zakić geeft een lange en hoge pass. Carrero rent richting de bal. Carrero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suyapa F.C. 60%, Real Guayaba CF 40%.
Suyapa F.C. - Real Guayaba CF 1:6