Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tunis Warriors Труд Воронеж
champs Tactiek wernbloom
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
48.7 gemiddelde waardering 67
goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Zheleznov geeft de bal voor. Petrin kopt de bal weg. Vries rent richting de bal. Vries geeft de bal voor. Genov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dubinskij probeert naar een medespeler te passen. Vries is nu in balbezit. Vries geeft een lange en hoge pass. Genov krijgt zijn hoofd ertegen. El-Padiari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Труд Воронеж 0:1

16e minuut.
Petrin kopt de bal weg. Tonati kan de bal niet met de borst controleren. Bouchioua bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov onderschept slim de pass. Genov schiet op doel. El-Padiari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin schiet op doel. El-Padiari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ariffadillah rent richting de bal. Ariffadillah geeft een lange en hoge pass. Zalyalov rent richting de bal. Zalyalov geeft een lange en hoge pass. Genov krijgt zijn hoofd ertegen. El-Padiari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Труд Воронеж 0:2

27e minuut.
Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir is nu in balbezit. Saraoja rent richting de bal. Saraoja geeft de bal voor. Petrin maakt een snoekduik en kopt de bal. El-Padiari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Inworp. Gaszyński met de inworp. Vries geeft een hoge lob. Genov is nu in balbezit. Genov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vries rent richting de bal. Vries geeft een lange en hoge pass. Genov is nu in balbezit. Genov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Труд Воронеж 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Prata de bal. Gaszyński probeert naar een medespeler te passen. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries geeft de bal voor. Genov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński geeft de bal voor. Genov rent richting de bal. Genov schiet op doel. El-Padiari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Труд Воронеж 0:4

38e minuut.
Prata is nu in balbezit. Prata geeft een hoge lob. Melli heeft problemen om de bal te vangen. Genov is nu in balbezit. Genov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Труд Воронеж 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunis Warriors 72%, Труд Воронеж 28%.
Tunis Warriors - Труд Воронеж 0:5

46e minuut.
Vries geeft een lange en hoge pass. Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin is nu in balbezit. Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov schiet op doel. El-Padiari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petrin rent richting de bal. Petrin schiet op doel. El-Padiari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Vries met een snelle inworp. Bouchioua rent richting de bal. Saraoja begaat een overtreding. Saraoja krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Bouchioua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ariffadillah met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Fili de bal. Dubinskij geeft de bal voor. Genov rent richting de bal. Genov haalt uit met een fantastische trap. El-Padiari bokst de bal weg. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin draait met de bal, schiet en ... El-Padiari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Труд Воронеж 0:6

51e minuut.
Daar is Fili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guitouni met een snel genomen vrije trap. Fili kopt de bal weg. Daar is Saraoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki rent richting de bal. Frydecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Inworp. Vries met een snelle inworp. Gaszyński probeert naar een medespeler te passen. Vries rent richting de bal. Vries geeft een lange en hoge pass. El-Padiari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Zheleznov is nu in balbezit. Zheleznov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guitouni de bal. Petrin rent richting de bal. Petrin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ariffadillah onderschept slim de pass. Ariffadillah geeft de bal voor. Petrin rent richting de bal. Petrin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Morzhov heeft problemen om de bal te vangen. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheleznov begaat een overtreding. Zheleznov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Saraoja rent richting de bal. Saraoja passt de bal in één keer door. Vries is nu in balbezit. Vries geeft de bal voor. Genov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Vries heeft problemen om de bal te vangen. Vries geeft een hoge lob. Melli verovert de bal door een tackle van achteren. Genov rent richting de bal. Genov schiet op doel. El-Padiari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petrin rent richting de bal. Guitouni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petrin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrin neemt de penalty, wat een uithaal! El-Padiari bokst de bal weg.

77e minuut.
Prata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries geeft een lange en hoge pass. Genov rent richting de bal. Genov schiet op doel. El-Padiari bokst de bal weg. Genov rent richting de bal. Genov speelt de bal door. Petrin rent richting de bal. Petrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Труд Воронеж 0:7

79e minuut.
Vries is nu in balbezit. Vries geeft een lange en hoge pass. Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov haalt uit met een fantastische trap. El-Padiari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunis Warriors - Труд Воронеж 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunis Warriors 72%, Труд Воронеж 28%.
Tunis Warriors - Труд Воронеж 0:8