Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ex Machina Millwall F.C.
DE-US Tactiek We`re Millwall
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
70 gemiddelde waardering 68.5
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Luban passt de bal met de wreef. Liberda heeft problemen om de bal te vangen. Spinozzi is nu in balbezit. Luban onderschept slim de pass. Luban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - Millwall F.C. 1:0

9e minuut.
Struna rent richting de bal. Struna geeft een hoge lob. Macaloso is nu in balbezit. Macaloso geeft een hoge lob. Liberda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nooitmeer speelt de bal door. Inworp. Macaloso met de inworp. Cândido is nu in balbezit. Cândido geeft de bal voor. Nooitmeer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Struna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban onderschept slim de pass. Luban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - Millwall F.C. 2:0

17e minuut.
Cândido speelt de bal door. Daar is Macaloso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macaloso passt de bal in één keer door. Liberda rent richting de bal. Liberda draait met de bal, schiet en ... Nooitmeer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Frejka probeert naar een medespeler te passen. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda passt de bal in één keer door. Luban is nu in balbezit. Luban schiet op doel. De bal raakt de paal. Nooitmeer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Tătărescu de bal. Tătărescu passt de bal in één keer door. Kałużny rent richting de bal. Kałużny schiet op doel. Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marletta passt de bal zonder na te denken. Pantazatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazatos passt de bal zonder na te denken. Kałużny rent richting de bal. Kałużny haalt uit met een fantastische trap. Carranza bokst de bal weg.

43e minuut.
Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Kałużny is nu in balbezit. Jolbert is nu in balbezit. Jolbert schiet op doel. Carranza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ex Machina 55%, Millwall F.C. 45%.
Ex Machina - Millwall F.C. 2:0

54e minuut.
Poloczek verovert de bal door een tackle van achteren. Poloczek speelt de bal door. Cândido geeft een lange en hoge pass. Luban controleert de bal met de borst. Luban draait met de bal, schiet en ... Nooitmeer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Poloczek kopt de bal weg. Szűgyi probeert naar een medespeler te passen. Luban rent richting de bal. Liberda rent richting de bal. Liberda schiet op doel. Nooitmeer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Cândido rent richting de bal. Cândido passt de bal in één keer door. Poloczek is nu in balbezit. Poloczek geeft een hoge lob. Luban krijgt zijn hoofd ertegen. Nooitmeer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Cândido probeert naar een medespeler te passen. Poloczek rent richting de bal. Poloczek geeft een lange en hoge pass. Luban krijgt zijn hoofd ertegen. Nooitmeer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ex Machina 60%, Millwall F.C. 40%.
Ex Machina - Millwall F.C. 2:0