Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Црногорац West Canclón Albion
jacika Tactiek WingGame
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
66.3 gemiddelde waardering 74.6
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Dumitru geeft de bal voor. Javanainen probeert de bal met de borst te controleren. Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Flakowski speelt de bal door. Chada heeft problemen om de bal te vangen. Chada probeert naar een medespeler te passen. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto schiet op doel. Erostarbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonilha rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jünke zal de hoekschop nemen. Poleto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Црногорац - West Canclón Albion 1:0

11e minuut.
Kürşat verovert de bal door een tackle van achteren. Kürşat met een sublieme pass. Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bonilha rent richting de bal. Bonilha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jünke de bal. Jünke geeft een lange en hoge pass. Bonilha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gudermanis rent richting de bal. Sałata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis verovert de bal door een tackle van achteren. Gudermanis geeft de bal voor. Botafoguense maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Virrantalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virrantalo met een sublieme pass. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak geeft een lange en hoge pass. Botafoguense springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Javanainen speelt de bal door. Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi met een sublieme pass. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Poleto is nu in balbezit. Gaudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudin geeft een hoge lob. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense schiet op doel. Muchomorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Padaratz geeft een lange en hoge pass. Rzeźniczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Roca de bal. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jünke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flakowski rent richting de bal. Flakowski geeft een lange en hoge pass. Poleto maakt een snoekduik en kopt de bal. Erostarbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Црногорац - West Canclón Albion 2:0

41e minuut.
Jünke met de inworp. Flakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Flakowski geeft de bal voor. Poleto rent richting de bal. Poleto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Црногорац - West Canclón Albion 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Црногорац 61%, West Canclón Albion 39%.
ФК Црногорац - West Canclón Albion 3:0

46e minuut.
Pendleton komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Poleto met een snelle inworp. Chada met een sublieme pass. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Bataini komt het veld opgelopen. Cuétara komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Głód passt de bal zonder na te denken. Flakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünke is nu in balbezit. Jünke geeft een lange en hoge pass. Poleto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bataini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataini met een sublieme pass. Javanainen is nu in balbezit. Botafoguense onderschept slim de pass. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cuétara onderschept slim de pass. Cuétara geeft de bal voor. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Muchomorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Црногорац 54%, West Canclón Albion 46%.
ФК Црногорац - West Canclón Albion 3:0