Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vladteam Metrotown
Sweep Tactiek 4defleft
49% Balbezit 51%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 62.6
redelijk Schieten briljant
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Pieszak probeert naar een medespeler te passen. Edurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Papaxeniou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Metrotown 0:1

5e minuut.
Balaš speelt de bal door. Pieszak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Šebela is nu in balbezit. Šebela passt de bal in één keer door. Dauchez probeert naar een medespeler te passen. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Pieszak is nu in balbezit. Pęcak rent richting de bal. Pęcak passt de bal zonder na te denken. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel. Paal! Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez met een sublieme pass. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ... Papaxeniou bokst de bal weg.

15e minuut.
Dauchez met een sublieme pass. Daar is Edurov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Layamov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dauchez geeft een lange en hoge pass. Luts kopt de bal weg. Pęcak rent richting de bal. Pęcak geeft een lange en hoge pass. Luts springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Pieszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieszak passt de bal in één keer door. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... Papaxeniou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Metrotown 0:2

21e minuut.
Camacho rent richting de bal. Camacho geeft een hoge lob. Layamov kan de bal niet met de borst controleren. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... Papaxeniou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kaladirobov passt de bal in één keer door. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho geeft een hoge lob. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Balaš onderschept slim de pass. Pieszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Sahidov de bal onder controle te krijgen. Noa probeert naar een medespeler te passen. Pieszak geeft een hoge lob. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lázaro heeft problemen om de bal te vangen. Dauchez onderschept slim de pass. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel. Papaxeniou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Metrotown 0:3

39e minuut.
Pakul rent richting de bal. Pakul geeft een lange en hoge pass. Daoud speelt de bal door. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel. Papaxeniou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vladteam 76%, Metrotown 24%.
vladteam - Metrotown 0:3

48e minuut.
Edurov probeert naar een medespeler te passen. Dauchez speelt de bal door. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... Papaxeniou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Metrotown 0:4

51e minuut.
Pęcak is nu in balbezit. Pęcak met een sublieme pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel. Papaxeniou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Metrotown 0:5

55e minuut.
Layamov geeft de bal voor. Balaš geeft een hoge lob. Pęcak kopt de bal weg. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Noa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Brumpton de bal onder controle te krijgen. Daoud met een sublieme pass. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Luts met een sublieme pass. Dauchez kan de bal niet met de borst controleren. Dauchez geeft een lange en hoge pass. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Papaxeniou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Pieszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak passt de bal in één keer door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Papaxeniou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Metrotown 0:6

68e minuut.
Brumpton rent richting de bal. Arruabarrena speelt de bal door. Dauchez probeert naar een medespeler te passen. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Dauchez passt de bal in één keer door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak passt de bal met de wreef. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts haalt uit met een fantastische trap. Papaxeniou bokst de bal weg. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Metrotown 0:7

80e minuut.
Balaš geeft een lange en hoge pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts met een sublieme pass. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Papaxeniou bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - Metrotown 0:8

87e minuut.
Lázaro is nu in balbezit. Luts onderschept slim de pass. Luts probeert naar een medespeler te passen. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel. Papaxeniou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vladteam 76%, Metrotown 24%.
vladteam - Metrotown 0:8