Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LITTLE BRITIAN MaracaiboFC
m Tactiek ITALIACA 532
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
66.4 gemiddelde waardering 70.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


29e minuut.
Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş passt de bal met de wreef. Koryunyan rent richting de bal. Hattlund verovert de bal door een tackle van achteren. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne geeft een lange en hoge pass. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Stelmac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - MaracaiboFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LITTLE BRITIAN 49%, MaracaiboFC 51%.
LITTLE BRITIAN - MaracaiboFC 1:0

49e minuut.
Andruszko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salas. Andruszko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harrington zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Saavedra de bal. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Payne geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stelmac speelt de bal door. Hattlund kopt de bal weg. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Payne passt de bal in één keer door. Andruszko rent richting de bal. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - MaracaiboFC 2:0

65e minuut.
Buitenspel voor Hattlund. Goede buitenspelval van de verdediging. Freschi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Savaresse speelt de bal door. Freschi rent richting de bal. Met opzet legt Churchyard zijn tegenspeler op de grond. Churchyard krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Moss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Payne speelt de bal door. Savaresse geeft de bal voor. Hattlund rent richting de bal. Hattlund draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Freschi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Koryunyan neemt vlug de vrije trap. Soltanov met een sublieme pass. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Stelmac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Olivera geeft de bal voor. Cody is nu in balbezit. Hattlund onderschept slim de pass. Hattlund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Illimar begaat een overtreding. Lazetić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lazetić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LITTLE BRITIAN 56%, MaracaiboFC 44%.
LITTLE BRITIAN - MaracaiboFC 2:0