Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Pcinja United Real San Rafael C.F.
my tactic Tactiek Cup Final 2
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
57.5 gemiddelde waardering 61.9
excellent Schieten formidable
good Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski rent richting de bal. Lamdagan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lamdagan krijgt een gele kaart. Petkovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petkovski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Muhacir onderschept slim de pass. Muhacir passt de bal met de wreef. Mach is nu in balbezit. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Kulubot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Awitan speelt de bal door. Austria heeft problemen om de bal te vangen. Bülbül maakt een afschuwelijke overtreding. Austria raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Austria kan niet meer verder spelen. Tagudin komt het veld opgelopen. Awitan met een snel genomen vrije trap. Bariring maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Korman bereikt de bal nog maar net als eerste. Untalan onderschept slim de pass. Untalan passt de bal met de wreef. Magsayo is nu in balbezit. Magsayo haalt uit met een fantastische trap. Rayvnlewfu bokst de bal weg.

26e minuut.
Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Korman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Magsayo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magsayo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rayvnlewfu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Pcinja United - Real San Rafael C.F. 0:1

30e minuut.
Awitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Awitan passt de bal in één keer door. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo schiet op doel. Rayvnlewfu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Pcinja United - Real San Rafael C.F. 0:2

41e minuut.
Daar is Halid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bülbül ... Strafschop! Magsayo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bariring kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Pcinja United 57%, Real San Rafael C.F. 43%.
Fk Pcinja United - Real San Rafael C.F. 0:2

52e minuut.
Halid geeft een hoge lob. Awitan is nu in balbezit. Halid bereikt de bal nog maar net als eerste. Awitan verovert de bal door een tackle van achteren. Awitan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Korman bereikt de bal nog maar net als eerste. Awitan onderschept slim de pass. Awitan met een sublieme pass. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Pcinja United - Real San Rafael C.F. 0:3

70e minuut.
Ansaldi rent richting de bal. Ansaldi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pagsanghan de bal. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ansaldi met een sublieme pass. Pantoja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Awitan. Awitan krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Marmarinos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mach de bal. Mach passt de bal zonder na te denken. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Pcinja United 59%, Real San Rafael C.F. 41%.
Fk Pcinja United - Real San Rafael C.F. 0:3