Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GREEN_BOYS_UNITED chinos F.C.
Suhugo Tactiek 5-2-1-2p
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 74.6
good Schieten brilliant
good Passen incredible
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Toxqui geeft een hoge lob. Preciado heeft problemen om de bal te vangen. Preciado probeert naar een medespeler te passen. Brisuela is nu in balbezit. Brisuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Met opzet legt Bugajec zijn tegenspeler op de grond. Preciado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Preciado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barbosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - chinos F.C. 0:1

11e minuut.
Preciado passt de bal met de wreef. Esquivel met een sublieme pass. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui geeft een lange en hoge pass. Brisuela krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Toxqui rent richting de bal. Toxqui geeft een lange en hoge pass. Brisuela is nu in balbezit. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Grimm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela rent richting de bal. Brisuela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Preciado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casados komt het veld opgelopen. Toxqui geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brisuela springt en kopt de bal. Grimm probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Toxqui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pooli met een sublieme pass. Casados geeft een lange en hoge pass. Brisuela springt en kopt de bal. Grimm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - chinos F.C. 0:2

31e minuut.
Loera is nu in balbezit. Loera met een sublieme pass. Toxqui met een sublieme pass. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela schiet op doel. Grimm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Mezaroş kopt de bal weg. Inworp. Loera met een snelle inworp. Toxqui geeft de bal voor. Brisuela krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Toxqui passt de bal met de wreef. Esquivel rent richting de bal. Esquivel passt de bal in één keer door. Casados geeft de bal voor. Brisuela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Toxqui de bal. Toxqui met een sublieme pass. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN_BOYS_UNITED 78%, chinos F.C. 22%.
GREEN_BOYS_UNITED - chinos F.C. 0:2

50e minuut.
Zdrojewski onderschept slim de pass. Zdrojewski geeft de bal voor. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel. Grimm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - chinos F.C. 0:3

53e minuut.
Grimm probeert naar een medespeler te passen. Toxqui rent richting de bal. Toxqui probeert naar een medespeler te passen. Brisuela is nu in balbezit. Brisuela draait met de bal, schiet en ... Grimm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocanegra komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Casados passt de bal met de wreef. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui geeft een lange en hoge pass. Barbosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Bocanegra springt en kopt de bal. Grimm bokst de bal weg.

70e minuut.
Hernesniemi probeert naar een medespeler te passen. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui geeft een hoge lob. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schiet op doel. Grimm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera verovert de bal door een tackle van achteren. Toxqui probeert naar een medespeler te passen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Grimm bokst de bal weg. Daar is Bugajec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fridge rent richting de bal. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - chinos F.C. 0:4

79e minuut.
Andrade geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pooli met een snelle inworp. Kałuski rent richting de bal. Kałuski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Toxqui rent richting de bal. Toxqui probeert naar een medespeler te passen. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft een hoge lob. Barbosa springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN_BOYS_UNITED 74%, chinos F.C. 26%.
GREEN_BOYS_UNITED - chinos F.C. 0:4