Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corsaires Lyn Hassingen
CorsoLux Tactiek Season69E01T&S
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 69.1
matig Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen formidabel
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Sabotic passt de bal in één keer door. Fichant geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Feinen. Goede buitenspelval van de verdediging. Drăguloiu neemt vlug de vrije trap. Dandy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Fichant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua verovert de bal door een tackle van achteren. Lantigua met een sublieme pass. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:1

4e minuut.
Simonyi met een sublieme pass. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua geeft een hoge lob. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio schiet op doel. Pierret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dandy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabotic is nu in balbezit. Sabotic geeft een lange en hoge pass. Nolf geeft de bal voor. Di Biasio springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Senez bereikt de bal nog maar net als eerste. Senez geeft een lange en hoge pass. Sonhador is nu in balbezit. Sonhador geeft een hoge lob. Di Biasio springt en kopt de bal. Paal! Daar is Fichant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dandy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deutsch komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Deutsch is nu in balbezit. Deutsch passt de bal in één keer door. Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap. Pierret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:2

8e minuut.
Krieps passt de bal zonder na te denken. Daar is Gilet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio schiet op doel. Pierret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:3

9e minuut.
Sonhador passt de bal in één keer door. Gilet speelt de bal door. Lantigua probeert naar een medespeler te passen. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio schiet op doel. Pierret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kinnen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Senez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deutsch rent richting de bal. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. Pierret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:4

13e minuut.
Krieps bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh onderschept slim de pass. Bergh speelt de bal door. Sonhador geeft een hoge lob. Deutsch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Di Biasio passt de bal met de wreef. Lantigua rent richting de bal. Lantigua geeft een hoge lob. Deutsch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:5

16e minuut.
Fichant rent richting de bal. Fichant geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lantigua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simonyi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Di Biasio geeft de bal voor. de Blochausen kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lantigua zal de hoekschop nemen. Di Biasio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Simonyi passt de bal met de wreef. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua probeert naar een medespeler te passen. Daar is Simonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonyi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:6

24e minuut.
de Blochausen geeft een hoge lob. Sonhador is nu in balbezit. Sonhador geeft de bal voor. Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:7

25e minuut.
Lantigua is nu in balbezit. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio schiet op doel. Kinnen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bergh onderschept slim de pass. Bergh geeft de bal voor. Di Biasio probeert de bal met de borst te controleren. Di Biasio geeft de bal voor. Kinnen kan de bal niet met de borst controleren. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lantigua geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap. Kinnen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sonhador geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deutsch krijgt zijn hoofd ertegen. Pierret bokst de bal weg. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:8

30e minuut.
Biever rent richting de bal. Simonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Simonyi probeert naar een medespeler te passen. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:9

31e minuut.
Daar is Lantigua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantigua geeft de bal voor. Di Biasio kopt de bal weg. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:10

36e minuut.
Bergh onderschept slim de pass. Bergh passt de bal in één keer door. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap. Pierret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:11

41e minuut.
Lantigua passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Simonyi de bal. Simonyi geeft een hoge lob. Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:12

42e minuut.
Krieps rent richting de bal. Krieps passt de bal zonder na te denken. Daar is Kinnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Sonhador de bal. Sonhador geeft de bal voor. Di Biasio kopt de bal weg. Deutsch rent richting de bal. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. Pierret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:13

44e minuut.
Krieps met een sublieme pass. Kinnen is nu in balbezit. Kinnen met een sublieme pass. Deutsch rent richting de bal. Deutsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Pierret met een harde bal richting middenveld. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua passt de bal met de wreef. Simonyi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corsaires 86%, Lyn Hassingen 14%.
Corsaires - Lyn Hassingen 0:13

50e minuut.
Simonyi passt de bal in één keer door. Lantigua heeft problemen om de bal te vangen. Lantigua passt de bal in één keer door. Di Biasio heeft problemen om de bal te vangen. Di Biasio schiet op doel. Pierret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Drăguloiu speelt de bal door. Simonyi speelt de bal door. Lantigua rent richting de bal. Lantigua geeft de bal voor. Deutsch springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Di Biasio rent richting de bal. Kinnen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Di Biasio raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Biasio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pierret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:14

60e minuut.
Fichant rent richting de bal. Simonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap. Pierret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:15

62e minuut.
Lantigua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simonyi heeft problemen om de bal te vangen. Simonyi geeft een hoge lob. Deutsch springt en kopt de bal. Pierret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Simonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Simonyi geeft een hoge lob. Fichant heeft problemen om de bal te vangen. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Senez kopt de bal weg. Sabotic heeft problemen om de bal te vangen. Sonhador probeert naar een medespeler te passen. Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua geeft de bal voor. de Blochausen kopt de bal weg. Daar is Di Biasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Biasio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Decker kopt de bal weg. De Looze is nu in balbezit. De Looze geeft een lange en hoge pass. Daar is Di Biasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Biasio draait met de bal, schiet en ... Pierret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deutsch rent richting de bal. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. Pierret maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Bergh met de inworp. Lantigua rent richting de bal. Simonyi is nu in balbezit. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Pierret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deutsch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:16

71e minuut.
Biever passt de bal met de wreef. Feinen rent richting de bal. Bergh onderschept slim de pass. Bergh geeft de bal voor. Deutsch maakt een snoekduik en kopt de bal. Pierret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:17

73e minuut.
Simonyi speelt de bal door. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua geeft de bal voor. Deutsch heeft problemen om de bal te vangen. Deutsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:18

75e minuut.
Biever bereikt de bal nog maar net als eerste. Biever passt de bal zonder na te denken. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:19

77e minuut.
Simonyi is nu in balbezit. Simonyi passt de bal met de wreef. Sonhador bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonhador geeft een hoge lob. Deutsch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Simonyi speelt de bal door. Lantigua rent richting de bal. Lantigua geeft een hoge lob. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:20

85e minuut.
Sonhador met een sublieme pass. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua geeft de bal voor. Deutsch springt en kopt de bal. Pierret maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Senez heeft problemen om de bal te vangen. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:21

88e minuut.
Sonhador geeft een lange en hoge pass. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinnen speelt de bal door. Deutsch rent richting de bal. Deutsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Lyn Hassingen 0:22

90e minuut.
Simonyi onderschept slim de pass. Fichant rent richting de bal. Simonyi onderschept slim de pass. Simonyi geeft een lange en hoge pass. Di Biasio krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corsaires 91%, Lyn Hassingen 9%.
Corsaires - Lyn Hassingen 0:22