Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Tel Aviv Athlone Town A.F.C.
inbetween Tactiek fink twais
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
65.9 gemiddelde waardering 72.5
formidable Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Górnicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Covey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Covey krijgt een gele kaart. Godfred is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Godfred wilt de vrije trap nemen. Ringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Claudel kopt de bal weg. Paraviso geeft een lange en hoge pass. Górnicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godfred rent richting de bal. Godfred draait met de bal, schiet en ... Ringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Tere passt de bal zonder na te denken. Elharar rent richting de bal. Elharar speelt de bal door. Tere is nu in balbezit. Tere haalt uit met een fantastische trap. Sancho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Buitenspel voor Godfred. Goede buitenspelval van de verdediging. Covey maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Elharar rent richting de bal. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tere draait met de bal, schiet en ... Sancho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilginer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojenco is nu in balbezit. Bojenco geeft de bal voor. Godfred krijgt zijn hoofd ertegen. Ringer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel Aviv 61%, Athlone Town A.F.C. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hapoel Tel Aviv - Athlone Town A.F.C. 0:0

46e minuut.
Mermigas komt het veld opgelopen. Claudel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alfasi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinke geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Adriazola de bal onder controle te krijgen. Godfred rent richting de bal. Godfred haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Slouk probeert naar een medespeler te passen. Napolitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola draait met de bal, schiet en ... Sancho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Athlone Town A.F.C. 1:0

63e minuut.
Godfred verovert de bal door een tackle van achteren. Godfred probeert naar een medespeler te passen. Bojenco is nu in balbezit. Bojenco geeft de bal voor. Godfred maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hapoel Tel Aviv - Athlone Town A.F.C. 1:1

85e minuut.
Mermigas rent richting de bal. Mermigas passt de bal zonder na te denken. Godfred rent richting de bal. Godfred schiet op doel. Ringer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Athlone Town A.F.C. 1:2

87e minuut.
Spagnolo passt de bal met de wreef. Elharar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elharar passt de bal in één keer door. Tere rent richting de bal. Tere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Elharar probeert naar een medespeler te passen. Slouk rent richting de bal. Slouk probeert naar een medespeler te passen. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tere schiet op doel. Sancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel Aviv 58%, Athlone Town A.F.C. 42%.
Hapoel Tel Aviv - Athlone Town A.F.C. 1:2