Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAIRAT FK Sahagún FC
4*4*3 Tactiek @532
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 70.3
matig Schieten wonderbaarlijk
matig Passen wonderbaarlijk
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Özal geeft een hoge lob. Avelino kopt de bal weg. Klungelig pakt Finonchenko de bal. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł draait met de bal, schiet en ... Ashirbekov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Tsvetkov geeft de bal voor. Nuserbaev is nu in balbezit. Özal verovert de bal door een tackle van achteren. Özal geeft de bal voor. Avelino krijgt zijn hoofd ertegen. Ashirbekov bokst de bal weg.

11e minuut.
Inworp. Novi met de inworp. Beisenov is nu in balbezit. Żywioł verovert de bal door een tackle van achteren. Żywioł schiet op doel. Ashirbekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Sahagún FC 0:1

12e minuut.
Nurkin heeft problemen om de bal te vangen. Nurkin geeft een hoge lob. Inworp. Monzón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botero geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ashirbekov probeert wanhopig de bal te grijpen. Avelino springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Özal geeft de bal voor. Avelino kopt de bal weg. Finonchenko heeft problemen om de bal te vangen. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Sahagún FC 0:2

17e minuut.
Avelino onderschept slim de pass. Avelino speelt de bal door. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero speelt de bal door. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino draait met de bal, schiet en ... Ashirbekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Sahagún FC 0:3

21e minuut.
Özal onderschept slim de pass. Özal met een sublieme pass. Avelino is nu in balbezit. Avelino geeft de bal voor. Żywioł springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Sahagún FC 0:4

23e minuut.
Nurasylov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda onderschept slim de pass. Brózda geeft een hoge lob. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Monzón kan de bal niet met de borst controleren. Monzón geeft een hoge lob. Żywioł kopt de bal weg. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino draait met de bal, schiet en ... Ashirbekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Botero met een sublieme pass. Avelino heeft problemen om de bal te vangen. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł schiet op doel. Ashirbekov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Ashirbekov speelt de bal door. Botero is nu in balbezit. Botero geeft een lange en hoge pass. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Finonchenko geeft een lange en hoge pass. Wietrzykowski kopt de bal weg. Monzón speelt de bal door. Botero rent richting de bal. Botero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Avelino de bal. Żywioł rent richting de bal. Żywioł probeert naar een medespeler te passen. Avelino is nu in balbezit. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Ashirbekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adilsoy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAIRAT FK 86%, Sahagún FC 14%.
KAIRAT FK - Sahagún FC 0:4

46e minuut.
Botero passt de bal zonder na te denken. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Musaev rent richting de bal. Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Ashirbekov bokst de bal weg.

49e minuut.
Musaev is nu in balbezit. Avelino onderschept slim de pass. Avelino passt de bal met de wreef. Żywioł rent richting de bal. Żywioł haalt uit met een fantastische trap. Ashirbekov bokst de bal weg.

52e minuut.
Nurasylov kopt de bal weg. Monzón geeft een lange en hoge pass. Avelino kopt de bal weg. Żywioł rent richting de bal. Żywioł schiet op doel. Ashirbekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Nuserbaev is nu in balbezit. Kościecha verovert de bal door een tackle van achteren. Kościecha passt de bal zonder na te denken. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Botero geeft een lange en hoge pass. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino is nu in balbezit. Avelino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Sahagún FC 0:5

62e minuut.
Avelino rent richting de bal. Avelino speelt de bal door. Kwilosz rent richting de bal. Nurkin rent richting de bal. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Sahagún FC 0:6

63e minuut.
Leanca geeft een lange en hoge pass. Kwilosz speelt de bal door. Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft een lange en hoge pass. Avelino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zarzhitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzhitskiy geeft een hoge lob. Inworp. Adilsoy met een snelle inworp. Botero geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zarzhitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Botero kopt de bal weg. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy geeft de bal voor. Kwilosz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Sahagún FC 0:7

74e minuut.
Nurkin rent richting de bal. Nurkin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monzón met een snelle inworp. Botero geeft een lange en hoge pass. Paal!

80e minuut.
Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy geeft een hoge lob. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nurkin de bal onder controle te krijgen. Ashirbekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Avelino is nu in balbezit. Avelino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Sahagún FC 0:8

82e minuut.
Botero geeft een hoge lob. Avelino kopt de bal weg. Daar is Nurkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Ashirbekov bokst de bal weg.

83e minuut.
Inworp. Monzón met een snelle inworp. Botero geeft de bal voor. Avelino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Sahagún FC 0:9

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adilsoy met een snelle inworp. Botero geeft een lange en hoge pass. Kwilosz is nu in balbezit. Avelino is nu in balbezit. Paal! Nurkin onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Nurkin is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Monzón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zarzhitskiy kopt de bal weg. Botero rent richting de bal. Botero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAIRAT FK 81%, Sahagún FC 19%.
KAIRAT FK - Sahagún FC 0:9