Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baragajul Re@l M@drid
md5 Tactiek 442flat
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
63.7 gemiddelde waardering 74.2
excellent Schieten outstanding
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


20e minuut.
Aleşin speelt de bal door. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymała passt de bal zonder na te denken. Aspiazu rent richting de bal. Jiménez is nu in balbezit. Stoop bokst de bal weg.

24e minuut.
Iankoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iankoshvili met een sublieme pass. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Re@l M@drid 1:0

24e minuut.
Congo passt de bal met de wreef. Padureanu is nu in balbezit. Padureanu met een sublieme pass. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Besek met een sublieme pass. Konieczko geeft een lange en hoge pass. Aurrekoetxea heeft problemen om de bal te vangen. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap. Stoop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Crişciuc rent richting de bal. Padureanu begaat een overtreding. Crişciuc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crişciuc met een snel genomen vrije trap. Aspiazu maakt een snoekduik en kopt de bal. Stoop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saca komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Smakaj passt de bal zonder na te denken. Konieczko is nu in balbezit. Konieczko geeft een lange en hoge pass. Aspiazu is nu in balbezit. Saca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baragajul - Re@l M@drid 1:1

44e minuut.
Aleşin probeert naar een medespeler te passen. Besek is nu in balbezit. Besek geeft een hoge lob. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baragajul 68%, Re@l M@drid 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baragajul - Re@l M@drid 1:1

49e minuut.
Aurrekoetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurrekoetxea geeft de bal voor. Fane rent richting de bal. Fane draait met de bal, schiet en ... Järdler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Re@l M@drid 2:1

53e minuut.
Besek rent richting de bal. Besek passt de bal zonder na te denken. Congo is nu in balbezit. Congo geeft een hoge lob. Fane springt en kopt de bal. Järdler bokst de bal weg.

58e minuut.
Draba probeert naar een medespeler te passen. Iankoshvili rent richting de bal. Iankoshvili probeert naar een medespeler te passen. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Peluňka geeft de bal voor. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymała passt de bal in één keer door. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Besek passt de bal met de wreef. Grzymała is nu in balbezit. Grzymała passt de bal met de wreef. Saca rent richting de bal. Saca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Fontora komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Grzymała rent richting de bal. Grzymała passt de bal in één keer door. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu schiet op doel. Stoop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baragajul - Re@l M@drid 2:2

84e minuut.
Saca is nu in balbezit. Peluňka verovert de bal door een tackle van achteren. Peluňka geeft de bal voor. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fontora is nu in balbezit. Fontora passt de bal met de wreef. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo schiet op doel. Järdler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Re@l M@drid 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baragajul 43%, Re@l M@drid 57%.
Baragajul - Re@l M@drid 3:2