Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fúria Roja Guabirá Gorillaz2
Tunda Tactiek winnewest1
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 13
60 gemiddelde waardering 66.1
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Dalipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipi passt de bal zonder na te denken. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi schiet op doel. Mâţea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Podrobakha probeert naar een medespeler te passen. Pessi rent richting de bal. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru schiet op doel. Mâţea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Gorillaz2 0:1

14e minuut.
Krogsgård rent richting de bal. Krogsgård probeert naar een medespeler te passen. Selich is nu in balbezit. Dalipi verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Podrobakha onderschept slim de pass. Podrobakha geeft een hoge lob. Pessi rent richting de bal. Pessi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lipnicki geeft de bal voor. Félix kopt de bal weg. Dalipi geeft een lange en hoge pass. Pessi rent richting de bal. Pessi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov geeft de bal voor. Pessi rent richting de bal. Pessi haalt uit met een fantastische trap. Mâţea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Gorillaz2 0:2

32e minuut.
Redondo speelt de bal door. Krogsgård is nu in balbezit. Krogsgård geeft een hoge lob. Yeneralp rent richting de bal. Yeneralp schiet op doel. Neupert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Lipnicki rent richting de bal. Lipnicki geeft een hoge lob. Mrożek is nu in balbezit. Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Félix is nu in balbezit. Félix geeft een lange en hoge pass. Verdixanov geeft een hoge lob. Bicheru springt en kopt de bal. Mâţea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fúria Roja Guabirá 60%, Gorillaz2 40%.
Fúria Roja Guabirá - Gorillaz2 0:2

49e minuut.
Daar is Bicheru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bicheru. Bicheru krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Félix geeft een hoge lob. Dalipi rent richting de bal. Dalipi geeft de bal voor. Bicheru maakt een snoekduik en kopt de bal. Mâţea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Brazio de bal. Pessi is nu in balbezit. Pessi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Gorillaz2 0:3

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirop komt het veld opgelopen. Mikita komt het veld opgelopen. Moreiras komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Verdixanov stond buitenspel. Ficek komt het veld opgelopen. Geranski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dalipi is nu in balbezit. Dalipi geeft de bal voor. Pessi is nu in balbezit. Pessi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Gorillaz2 0:4

65e minuut.
Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Geranski verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi onderschept slim de pass. Pessi schiet op doel. Mâţea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Gorillaz2 0:5

74e minuut.
Mrożek onderschept slim de pass. Mrożek geeft een hoge lob. Pessi is nu in balbezit. Pessi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fúria Roja Guabirá - Gorillaz2 0:6

76e minuut.
Podrobakha passt de bal met de wreef. Dalipi is nu in balbezit. Dalipi passt de bal in één keer door. Pessi is nu in balbezit. Pessi draait met de bal, schiet en ... Mâţea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Reynaga passt de bal met de wreef. Ficek rent richting de bal. Ficek passt de bal in één keer door. Redondo rent richting de bal. Redondo draait met de bal, schiet en ... Neupert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ficek is nu in balbezit. Ficek passt de bal met de wreef. Redondo rent richting de bal. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp schiet op doel. Neupert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Lipnicki kopt de bal weg. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek speelt de bal door. Redondo geeft een hoge lob. Daar is Əşrəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neupert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fúria Roja Guabirá 53%, Gorillaz2 47%.
Fúria Roja Guabirá - Gorillaz2 0:6