Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 21:00
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Widet Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14466
Widet F_C Bayern München
442 Tactiek 5212WN
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 70
solid Schieten incredible
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Babits met een sublieme pass. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch passt de bal zonder na te denken. Petev rent richting de bal. Petev draait met de bal, schiet en ... Salem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Inworp. Babits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faccenda probeert naar een medespeler te passen. Raquítico is nu in balbezit. Raquítico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Belkacem is nu in balbezit. Borko onderschept slim de pass. Borko met een sublieme pass. Petev is nu in balbezit. Petev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zazou rent richting de bal. Babits tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zazou raakt geblesseerd tijdens het duel. Nazef zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krdžić kopt de bal weg. Trung Hiếu rent richting de bal. Belkacem onderschept slim de pass. Belkacem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Borko geeft de bal voor. Petev is nu in balbezit. Nazef begaat een overtreding. Nazef krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Oesterheld is nu in balbezit. Babits verovert de bal door een tackle van achteren. Babits geeft een hoge lob. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap. Salem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Mammeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammeri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oesterheld de bal. Raquítico is nu in balbezit. Raquítico schiet op doel. Salem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Babits speelt de bal door. Kwasigroch is nu in balbezit. Mammeri begaat een overtreding. Mammeri krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Raquítico kopt de bal weg. Faccenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun maakt een afschuwelijke overtreding. Semghoun krijgt een gele kaart. Faccenda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Faccenda kan niet meer verder spelen. Struś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widet 71%, F_C Bayern München 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Widet - F_C Bayern München 0:0

46e minuut.
Bellocq komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Krdžić geeft een lange en hoge pass. Bellocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun rent richting de bal. Bellocq onderschept slim de pass. Bellocq schiet op doel. Salem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Raquítico passt de bal met de wreef. Struś is nu in balbezit. Struś geeft een hoge lob. Bellocq is nu in balbezit. Bellocq haalt uit met een fantastische trap. Salem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bellocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellocq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widet - F_C Bayern München 0:1

66e minuut.
Trung Hiếu onderschept slim de pass. Trung Hiếu passt de bal zonder na te denken. Babits bereikt de bal nog maar net als eerste. Babits geeft de bal voor. Kwasigroch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Borko met een sublieme pass. Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch passt de bal zonder na te denken. Raquítico rent richting de bal. Raquítico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Krdžić is nu in balbezit. Krdžić passt de bal in één keer door. Bellocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellocq draait met de bal, schiet en ... Selmi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Struś is nu in balbezit. Struś geeft de bal voor. Kwasigroch kopt de bal weg. Bellocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellocq schiet op doel. Salem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widet 75%, F_C Bayern München 25%.
Widet - F_C Bayern München 0:1