Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vllaznia Violet Boys F.C.
123plus4 Tactiek COME ON YOU V.B.
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62 gemiddelde waardering 79.9
zeer goed Schieten briljant
uitstekend Passen briljant
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Vigoni geeft een hoge lob. Arroyos is nu in balbezit. Jung legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arroyos raakt geblesseerd tijdens het duel. Arroyos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Miccoli bokst de bal weg. Vigoni rent richting de bal. Vigoni haalt uit met een fantastische trap. Miccoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Vigoni is nu in balbezit. Vigoni geeft de bal voor. Spirov is nu in balbezit. Spirov schiet op doel. Miccoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - Violet Boys F.C. 0:1

8e minuut.
Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizreni is nu in balbezit. Spirov verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyos is nu in balbezit. Arroyos draait met de bal, schiet en ... Miccoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - Violet Boys F.C. 0:2

11e minuut.
Vigoni is nu in balbezit. Jung verovert de bal door een tackle van achteren. Jung geeft de bal voor. Krashi rent richting de bal. Krashi haalt uit met een fantastische trap. Latała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Matusik passt de bal zonder na te denken. Vigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoni passt de bal zonder na te denken. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Arroyos rent richting de bal. Rizvanolli is nu in balbezit. Arroyos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arroyos krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Vigoni onderschept slim de pass. Vigoni passt de bal zonder na te denken. Arroyos rent richting de bal. Arroyos schiet op doel. Prizreni probeert de bal aan de voet te houden. Miccoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Arroyos schiet op doel. Rizvanolli geeft een lange en hoge pass. Baptiste met een sublieme pass. Spirov is nu in balbezit. Spirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - Violet Boys F.C. 0:3

39e minuut.
Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste geeft een lange en hoge pass. Spirov is nu in balbezit. Spirov schiet op doel. Miccoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - Violet Boys F.C. 0:4

44e minuut.
Baptiste met een sublieme pass. Vigoni is nu in balbezit. Rizvanolli begaat een overtreding. Rizvanolli krijgt een gele kaart. Vigoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arroyos met een snel genomen vrije trap. Spirov rent richting de bal. Spirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - Violet Boys F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vllaznia 77%, Violet Boys F.C. 23%.
FK Vllaznia - Violet Boys F.C. 0:5

50e minuut.
Vigoni is nu in balbezit. Vigoni passt de bal met de wreef. Daar is Baptiste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baptiste geeft een lange en hoge pass. Spirov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - Violet Boys F.C. 0:6

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vigoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baptiste kan de bal niet met de borst controleren. Vigoni geeft de bal voor. Arroyos maakt een snoekduik en kopt de bal. Miccoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dereszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov verovert de bal door een tackle van achteren. Spirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - Violet Boys F.C. 0:7

69e minuut.
Arroyos is nu in balbezit. Rizvanolli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arroyos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vigoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arroyos kopt de bal weg. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Méndez passt de bal zonder na te denken. Vigoni is nu in balbezit. Vigoni speelt de bal door. Arroyos rent richting de bal. Arroyos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vigoni de bal. Vigoni geeft een hoge lob. Spirov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Méndez onderschept slim de pass. Méndez geeft een hoge lob. Vigoni kopt de bal weg. Arroyos is nu in balbezit. Arroyos draait met de bal, schiet en ... Miccoli bokst de bal weg.

81e minuut.
Polak speelt de bal door. Baptiste speelt de bal door. Vigoni is nu in balbezit. Vigoni geeft een lange en hoge pass. Spirov krijgt zijn hoofd ertegen. Miccoli bokst de bal weg. Miccoli trapt de bal weg van het doel. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matusik. Matusik krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Vigoni rent richting de bal. Vigoni geeft de bal voor. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos draait met de bal, schiet en ... Miccoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - Violet Boys F.C. 0:8

89e minuut.
Arroyos kopt de bal weg. Vigoni met een sublieme pass. Baptiste speelt de bal door. Arroyos rent richting de bal. Arroyos draait met de bal, schiet en ... Miccoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Polak met een sublieme pass. Vigoni speelt de bal door. Arroyos is nu in balbezit. Arroyos draait met de bal, schiet en ... Miccoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - Violet Boys F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vllaznia 76%, Violet Boys F.C. 24%.
FK Vllaznia - Violet Boys F.C. 0:9