Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Choppy F.C. Tuam FC
442 2024-test Tactiek 5-2-3_Def
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
65.1 gemiddelde waardering 63.5
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Koky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hambašić. Koky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abenoza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hofkens springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Nilipiuk geeft een hoge lob. Walczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Hofkens de bal. Hofkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Choppy F.C. - Tuam FC 0:1

6e minuut.
Amato verovert de bal door een tackle van achteren. Amato passt de bal in één keer door. Dachtera rent richting de bal. Dachtera geeft een hoge lob. Sansone springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Hùng Cường heeft problemen om de bal te vangen. Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. Nilipiuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rumi rayen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rumi rayen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Abenoza passt de bal zonder na te denken. Walczyk speelt de bal door. Hofkens rent richting de bal. Hofkens draait met de bal, schiet en ... Fiteni probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dachtera geeft de bal voor. Quốc Việt rent richting de bal. Tsitsanis is nu in balbezit. Tsitsanis haalt uit met een fantastische trap. Hadžalić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hambašić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sansone springt en kopt de bal. Cortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Suresh geeft een hoge lob. Montalvan onderschept slim de pass. Inworp. Hambašić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lukovac geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sansone kopt de bal weg. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić passt de bal in één keer door. Tsitsanis rent richting de bal. Tsitsanis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Koky speelt de bal door. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen passt de bal zonder na te denken. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choppy F.C. 51%, Tuam FC 49%.
Choppy F.C. - Tuam FC 0:1

49e minuut.
Hadžalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžalić met een sublieme pass. Lukovac geeft een lange en hoge pass. Sansone rent richting de bal. Sansone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dachtera rent richting de bal. Sęktas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dachtera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hambašić met een snel genomen vrije trap. Tsitsanis kopt de bal weg. Cortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sansone rent richting de bal. Sansone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Choppy F.C. - Tuam FC 1:1

70e minuut.
Tsitsanis is nu in balbezit. Hadžalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžalić probeert naar een medespeler te passen. Koky bereikt de bal nog maar net als eerste. Koky geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Walczyk speelt de bal door. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato rent richting de bal. Hofkens onderschept slim de pass. Hofkens schiet op doel. Fiteni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walczyk met een snelle inworp. Abenoza rent richting de bal. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choppy F.C. 42%, Tuam FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Choppy F.C. - Tuam FC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Sęktas is nu in balbezit. Tsitsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsitsanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

94e minuut.
Sansone schiet op doel. Hadžalić probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hambašić zal de hoekschop nemen. Tsitsanis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Choppy F.C. - Tuam FC 2:1

103e minuut.
Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh geeft een hoge lob. Tsitsanis rent richting de bal. Tsitsanis haalt uit met een fantastische trap. Cortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Choppy F.C. - Tuam FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choppy F.C. 33%, Tuam FC 67%.
Choppy F.C. - Tuam FC 3:1

115e minuut.
Abenoza probeert naar een medespeler te passen. Koky bereikt de bal nog maar net als eerste. Koky geeft een hoge lob. Hofkens maakt een snoekduik en kopt de bal. Fiteni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Choppy F.C. - Tuam FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choppy F.C. 45%, Tuam FC 55%.
Choppy F.C. - Tuam FC 3:2