Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TUFAOS FC JOHN BHOYS FC
golazo Tactiek IT`S YERSEL V5
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 3
68.8 gemiddelde waardering 74.6
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Ogrodowczyk rent richting de bal. Vulpe is nu in balbezit. Kean onderschept slim de pass. Kean schiet op doel. Kaplon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - JOHN BHOYS FC 0:1

12e minuut.
Eklemović speelt de bal door. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru probeert naar een medespeler te passen. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel. De bal raakt de paal. Andrade maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hermaniuk speelt de bal door. Štraub rent richting de bal. Kean is nu in balbezit. Kean haalt uit met een fantastische trap. Kaplon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - JOHN BHOYS FC 0:2

14e minuut.
Štraub rent richting de bal. Bossaert probeert naar een medespeler te passen. Afacan is nu in balbezit. Afacan geeft de bal voor. Reyes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Eklemović met een sublieme pass. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru geeft een lange en hoge pass. Murillo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - JOHN BHOYS FC 1:2

37e minuut.
Štraub kopt de bal weg. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan begaat een overtreding. Barbarski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ogrodowczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Buitenspel voor Maghiaru. Goede buitenspelval van de verdediging. Pantović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Štraub bereikt de bal nog maar net als eerste. Štraub schiet op doel. Kaplon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Štraub is nu in balbezit. Wispelaere verovert de bal door een tackle van achteren. Kean onderschept slim de pass. Kean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - JOHN BHOYS FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUFAOS FC 54%, JOHN BHOYS FC 46%.
TUFAOS FC - JOHN BHOYS FC 1:3

49e minuut.
Klungelig pakt Reyes de bal. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Andrade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - JOHN BHOYS FC 2:3

54e minuut.
Pantović speelt de bal door. Maghiaru met een sublieme pass. Gartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gartmann geeft een lange en hoge pass. Murillo krijgt zijn hoofd ertegen. Andrade bokst de bal weg.

55e minuut.
Bossaert kopt de bal weg. Gartmann is nu in balbezit. Hermaniuk maakt een afschuwelijke overtreding. Hermaniuk krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lewis speelt de bal door. Štraub is nu in balbezit. Vulpe begaat een overtreding. Štraub is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ogrodowczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Andruszczak de bal. Reyes rent richting de bal. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo draait met de bal, schiet en ... Andrade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TUFAOS FC - JOHN BHOYS FC 3:3

66e minuut.
Berdejo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Maghiaru passt de bal in één keer door. Murillo rent richting de bal. Alcaide bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Kaplon neemt vlug de vrije trap. Eklemović geeft de bal voor. Alcaide is nu in balbezit. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gartmann is nu in balbezit. Gartmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Maghiaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiaru geeft een lange en hoge pass. Reyes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Barbarski is nu in balbezit. Afacan is nu in balbezit. Barbarski verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarski geeft een hoge lob. Kean springt en kopt de bal. Kaplon bokst de bal weg.

89e minuut.
Pantović neemt vlug de vrije trap. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Wispelaere maakt een afschuwelijke overtreding. Wispelaere krijgt een gele kaart. Ogrodowczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ogrodowczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Štraub krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - JOHN BHOYS FC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUFAOS FC 43%, JOHN BHOYS FC 57%.
TUFAOS FC - JOHN BHOYS FC 3:4