Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Murlocs United Compostela
Gudu Gudu Tactiek "99.3 accurate"
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
75.9 gemiddelde waardering 77
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen brilliant
brilliant Verdedigen outstanding


3e minuut.
Kawaler passt de bal zonder na te denken. Jabiri rent richting de bal. Jabiri met een sublieme pass. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jabiri speelt de bal door. Bordeniuc geeft de bal voor. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Janeš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - Compostela 1:0

15e minuut.
Jabiri passt de bal in één keer door. Kawaler heeft problemen om de bal te vangen. Kawaler passt de bal in één keer door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Janeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Brykała verovert de bal door een tackle van achteren. Brykała geeft de bal voor. Bordeniuc kan de bal niet met de borst controleren. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subotić met de inworp. Madola is nu in balbezit. Madola geeft de bal voor. Tuokkola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hoàng Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Anh passt de bal met de wreef. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler geeft een hoge lob. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tuokkola rent richting de bal. Cimmarrusti probeert naar een medespeler te passen. Bordeniuc met een sublieme pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Araszkiewicz komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Rakowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Holca ... Strafschop! Rakowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rakowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Murlocs United - Compostela 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Murlocs United 53%, Compostela 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Murlocs United - Compostela 1:1

46e minuut.
Tuokkola kopt de bal weg. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alui-Gheorghe. Alui-Gheorghe krijgt een gele kaart. Rakowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rakowski wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Taralidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Taralidis speelt de bal door. Mezzasalma met een sublieme pass. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski schiet op doel. Jankowski bokst de bal weg.

57e minuut.
Holca passt de bal met de wreef. Subotić met een sublieme pass. Madola rent richting de bal. Madola geeft de bal voor. Tuokkola krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Subotić passt de bal in één keer door. Madola rent richting de bal. Madola passt de bal zonder na te denken. Tuokkola is nu in balbezit. Tuokkola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Araszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Correia rent richting de bal. Correia passt de bal in één keer door. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Janeš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - Compostela 2:1

81e minuut.
Mezzasalma probeert naar een medespeler te passen. Subotić rent richting de bal. Subotić passt de bal zonder na te denken. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Jankowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Murlocs United 45%, Compostela 55%.
Murlocs United - Compostela 2:1