Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amigos de barrio Magic Shoot
nuevo Tactiek Seek and Destroy
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 20
10 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 76.5
very good Schieten incredible
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


1e minuut.
Plienaitis passt de bal met de wreef. Devtek rent richting de bal. Girdauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Girdauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amigos de barrio - Magic Shoot 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konaverskis met een snelle inworp. Plienaitis is nu in balbezit. Plienaitis geeft de bal voor. Devtek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amigos de barrio - Magic Shoot 0:2

10e minuut.
Konaverskis met de inworp. Antichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plienaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Plienaitis geeft de bal voor. Devtek springt en kopt de bal. Martin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Amigos de barrio - Magic Shoot 0:3

13e minuut.
Konaverskis met de inworp. Antichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plienaitis onderschept slim de pass. Plienaitis geeft een lange en hoge pass. Girdauskas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lekešys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konaverskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arenas krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Skoglund geeft een hoge lob. Konaverskis rent richting de bal. Met opzet legt Arenas zijn tegenspeler op de grond. Arenas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

18e minuut.
Martin met een harde bal richting middenveld. kopt de bal weg. Konaverskis geeft een hoge lob. Devtek rent richting de bal. Devtek schiet op doel. Martin bokst de bal weg.

27e minuut.
Plienaitis met een sublieme pass. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund maakt een afschuwelijke overtreding. Skoglund krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Trhač rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mežiukas. Trhač is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trhač met een snel genomen vrije trap. krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tolo probeert de bal aan de voet te houden. Konaverskis speelt de bal door. Devtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Devtek haalt uit met een fantastische trap. Martin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amigos de barrio - Magic Shoot 0:4

39e minuut.
Konaverskis geeft de bal voor. Dworzańczyk kopt de bal weg. Antichi is nu in balbezit. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekešys schiet op doel. Paal! Martin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pekról probeert de bal met de borst te controleren. Girdauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Østvik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Østvik krijgt een gele kaart. Girdauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Devtek neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Amigos de barrio - Magic Shoot 0:5

44e minuut.
Lekešys probeert naar een medespeler te passen. Girdauskas is nu in balbezit. Dworzańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Girdauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Girdauskas draait met de bal, schiet en ... Martin bokst de bal weg. Devtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konaverskis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lekešys springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amigos de barrio 58%, Magic Shoot 42%.
Amigos de barrio - Magic Shoot 0:5

49e minuut.
Antichi speelt de bal door. Trhač rent richting de bal. Trhač speelt de bal door. Tortillo is nu in balbezit. Tortillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zagrabskas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trhač met de inworp. Antichi rent richting de bal. Antichi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis probeert naar een medespeler te passen. Girdauskas rent richting de bal. Girdauskas draait met de bal, schiet en ... Martin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amigos de barrio - Magic Shoot 0:6

63e minuut.
Daar is Lekešys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolo begaat een overtreding. Lekešys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konaverskis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lekešys springt en kopt de bal. Martin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tortillo kopt de bal weg. bereikt de bal nog maar net als eerste. Plienaitis maakt een afschuwelijke overtreding. Plienaitis krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Østvik probeert naar een medespeler te passen. Trhač is nu in balbezit. Antichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antichi geeft een hoge lob. springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Lekešys is nu in balbezit. Skoglund verovert de bal door een tackle van achteren. Skoglund geeft een lange en hoge pass. Konaverskis geeft een hoge lob. Girdauskas krijgt zijn hoofd ertegen. Martin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Lekešys rent richting de bal. Skoglund met een sublieme pass. Lekešys rent richting de bal. Lekešys geeft een hoge lob. Devtek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amigos de barrio 39%, Magic Shoot 61%.
Amigos de barrio - Magic Shoot 0:6