Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spαя†αиS F.C. FC Keshle
Sцrprĭsє Tactiek ferqli
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 70.5
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Şəkərəliyev rent richting de bal. Şəkərəliyev passt de bal zonder na te denken. Bolovan speelt de bal door. Smoktunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoktunowicz draait met de bal, schiet en ... Temesvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Şəkərəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Ballone is nu in balbezit. Şəkərəliyev onderschept slim de pass. Şəkərəliyev passt de bal met de wreef. Açıkkanat rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lutuc speelt de bal door. Ioan is nu in balbezit. Ioan geeft een hoge lob. Açıkkanat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spαя†αиS F.C. - FC Keshle 0:1

34e minuut.
Magnelli geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Barahona stond buitenspel. Trujillo neemt vlug de vrije trap. Gubán probeert de bal met de borst te controleren. Gubán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gubán kopt de bal weg. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat passt de bal in één keer door. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán schiet op doel. Temesvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spαя†αиS F.C. 67%, FC Keshle 33%.
Spαя†αиS F.C. - FC Keshle 0:1

62e minuut.
Shoou bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona rent richting de bal. Shoou bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Alimena geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smoktunowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Açıkkanat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spαя†αиS F.C. 60%, FC Keshle 40%.
Spαя†αиS F.C. - FC Keshle 0:1