Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Achmids Soul Real Oviedo
hurry push Tactiek 523-e-2
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 6
68.9 gemiddelde waardering 78.4
excellent Schieten incredible
excellent Passen incredible
brilliant Verdedigen incredible


6e minuut.
Stojšić geeft een lange en hoge pass. Burke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morejón speelt de bal door. Olaf geeft de bal voor. Bordaisco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Burke passt de bal met de wreef. Kuttor is nu in balbezit. Kuttor geeft de bal voor. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Morejón rent richting de bal. Morejón passt de bal zonder na te denken. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev haalt uit met een fantastische trap. Brlej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Real Oviedo 0:1

14e minuut.
Stojšić kopt de bal weg. Adasme probeert naar een medespeler te passen. Olaf rent richting de bal. Olaf geeft de bal voor. Bordaisco maakt een snoekduik en kopt de bal. Brlej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf passt de bal met de wreef. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev geeft een hoge lob. Bordaisco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sutton passt de bal zonder na te denken. Siverio heeft problemen om de bal te vangen. Burke probeert naar een medespeler te passen. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Finlayson kopt de bal weg. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Adasme zijn tegenspeler op de grond. Adasme is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Kuttor passt de bal in één keer door. Burke heeft problemen om de bal te vangen. Burke speelt de bal door. Siverio rent richting de bal. Siverio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mulde met de inworp. Olaf is nu in balbezit. Olaf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yanev de bal. Yanev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achmids Soul 61%, Real Oviedo 39%.
Achmids Soul - Real Oviedo 0:1

50e minuut.
Morejón speelt de bal door. Olaf rent richting de bal. Olaf passt de bal zonder na te denken. Yanev rent richting de bal. Yanev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Real Oviedo 0:2

53e minuut.
Brlej trapt de bal weg. Morejón kopt de bal weg. Brlej controleert de bal met de borst. Yanev is nu in balbezit. Yanev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Real Oviedo 0:3

56e minuut.
da Rosa is nu in balbezit. Kuttor rent richting de bal. da Rosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Rosa krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Burke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burke passt de bal in één keer door. Sutton rent richting de bal. Siverio rent richting de bal. Siverio schiet op doel. Teodorovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasquali komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mulde geeft de bal voor. Yanev kopt de bal weg. Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf geeft een hoge lob. Bordaisco maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kuttor passt de bal zonder na te denken. Węglerski rent richting de bal. İsabeyli begaat een overtreding. İsabeyli krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Mulde rent richting de bal. Mulde geeft een hoge lob. Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf schiet op doel. Brlej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Olaf is nu in balbezit. Olaf passt de bal met de wreef. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap. Brlej probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Yanev kopt de bal weg. Dobosz is nu in balbezit. Uusberg rent richting de bal. Bordaisco onderschept slim de pass. Bordaisco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Uusberg passt de bal met de wreef. Siverio is nu in balbezit. Mulde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mulde krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achmids Soul 61%, Real Oviedo 39%.
Achmids Soul - Real Oviedo 0:3