Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Singapore Lions FC Girondins de Madrid C.F.
Lions Tactiek 352t
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
49.4 gemiddelde waardering 67.7
adequate Schieten outstanding
good Passen outstanding
good Verdedigen formidable


1e minuut.
Darui passt de bal zonder na te denken. Bliard geeft een lange en hoge pass. Jacques rent richting de bal. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Manceau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques haalt uit met een fantastische trap. Słowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

3e minuut.
Amato kopt de bal weg. Martial geeft een lange en hoge pass. Jacques kopt de bal weg. Manceau is nu in balbezit. Manceau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Manceau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Germain komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Hamelin passt de bal met de wreef. Martial met een sublieme pass. Darui rent richting de bal. Darui geeft een hoge lob. Germain krijgt zijn hoofd ertegen. Słowacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Germain passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Khắc Vũ de bal. Martial verovert de bal door een tackle van achteren. Martial geeft een lange en hoge pass. Jacques maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bourreau passt de bal in één keer door. Martial met een sublieme pass. Darui is nu in balbezit. Darui geeft een hoge lob. Germain springt en kopt de bal. Słowacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Darui is nu in balbezit. Darui geeft een lange en hoge pass. Piecha probeert de bal met de borst te controleren. Borja Calvar is nu in balbezit. Germain verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Leclerc onderschept slim de pass. Leclerc met een sublieme pass. Darui bereikt de bal nog maar net als eerste. Darui geeft een lange en hoge pass. Germain krijgt zijn hoofd ertegen. Słowacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Martial heeft problemen om de bal te vangen. Martial passt de bal met de wreef. Darui is nu in balbezit. Darui geeft een lange en hoge pass. Jacques springt en kopt de bal. Słowacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Matero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matero is nu in balbezit. Matero geeft de bal voor. Candela kopt de bal weg. Jacques rent richting de bal. Jacques draait met de bal, schiet en ... Słowacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore Lions FC 79%, Girondins de Madrid C.F. 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Singapore Lions FC - Girondins de Madrid C.F. 0:0

47e minuut.
Martial is nu in balbezit. Martial passt de bal in één keer door. Daar is Piecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Martial speelt de bal door. Darui rent richting de bal. Darui geeft de bal voor. Jacques maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Lions FC - Girondins de Madrid C.F. 0:1

61e minuut.
Leclerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclerc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Darui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darui geeft de bal voor. Jacques springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Lions FC - Girondins de Madrid C.F. 0:2

66e minuut.
Candela is nu in balbezit. Candela geeft een lange en hoge pass. Jacques rent richting de bal. Jacques schiet op doel. Słowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Leclerc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Candela rent richting de bal. Candela geeft een hoge lob. Jacques krijgt zijn hoofd ertegen. Słowacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Lions FC - Girondins de Madrid C.F. 0:3

77e minuut.
Leclerc probeert naar een medespeler te passen. Khắc Vũ is nu in balbezit. Germain verovert de bal door een tackle van achteren. Germain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Lions FC - Girondins de Madrid C.F. 0:4

79e minuut.
Martial bereikt de bal nog maar net als eerste. Martial met een sublieme pass. Germain rent richting de bal. Germain haalt uit met een fantastische trap. Słowacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Lions FC - Girondins de Madrid C.F. 0:5

86e minuut.
Žura geeft een lange en hoge pass. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin geeft de bal voor. Jacques is nu in balbezit. Jacques draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore Lions FC 70%, Girondins de Madrid C.F. 30%.
Singapore Lions FC - Girondins de Madrid C.F. 0:5