Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hantu Bola SC Froosim
ronin Tactiek 2022_Hulde
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 78.8
very good Schieten incredible
very good Passen brilliant
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Lah met een sublieme pass. Azizan rent richting de bal. Azizan schiet op doel. Gaćić bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lah kopt de bal weg. Hrabina is nu in balbezit. bin Ismail begaat een overtreding. bin Ismail krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bogarde rent richting de bal. Bogarde met een sublieme pass. Goossens speelt de bal door. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - SC Froosim 0:1

13e minuut.
Nadal Martorell is nu in balbezit. Nadal Martorell passt de bal zonder na te denken. Konopiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gerondino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerondino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bogarde kan de bal niet met de borst controleren. Moreels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Goossens rent richting de bal. Goossens geeft een lange en hoge pass. bin Ismail probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bogarde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moreels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Nadal Martorell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Badalo de bal. Badalo geeft de bal voor. Kożusznik maakt een snoekduik en kopt de bal. Moreels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - SC Froosim 0:2

30e minuut.
Badowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goossens met de inworp. Nadal Martorell geeft een lange en hoge pass. Gerondino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nadal Martorell geeft een hoge lob. Kożusznik maakt een snoekduik en kopt de bal. Badowski heeft problemen om de bal te vangen. Gerondino geeft een lange en hoge pass. Kożusznik maakt een snoekduik en kopt de bal. Moreels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Raja Shoib kopt de bal weg. Klungelig pakt De Salvo de bal. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Azizan is nu in balbezit. Hrabina rent richting de bal. Azizan verovert de bal door een tackle van achteren. Azizan schiet op doel. Gaćić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hrabina onderschept slim de pass. Azizan rent richting de bal. Hrabina begaat een overtreding. Hrabina krijgt een gele kaart. Azizan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin Ismail neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal Martorell passt de bal zonder na te denken. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bogarde speelt de bal door. Gerondino is nu in balbezit. bin Raja Shoib legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gerondino raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kożusznik neemt zijn aanloop. Moreels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal Martorell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bogarde is nu in balbezit. Bogarde geeft de bal voor. Gerondino kopt de bal weg. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Moreels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hantu Bola 78%, SC Froosim 22%.
Hantu Bola - SC Froosim 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Kożusznik de bal. Kożusznik passt de bal zonder na te denken. De Salvo is nu in balbezit. Gerondino verovert de bal door een tackle van achteren. Gerondino schiet op doel. Paal!

48e minuut.
Resicki onderschept slim de pass. Resicki passt de bal zonder na te denken. Daar is Goossens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goossens geeft de bal voor. Gerondino krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

49e minuut.
Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde geeft een lange en hoge pass. De Salvo probeert de bal met de borst te controleren. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Klungelig pakt Gerondino de bal. Gerondino probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - SC Froosim 0:3

55e minuut.
Klungelig pakt Crăciunoiu de bal. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik geeft een lange en hoge pass. Bogarde rent richting de bal. Bogarde geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens probeert naar een medespeler te passen. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde geeft een lange en hoge pass. Kożusznik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - SC Froosim 0:4

59e minuut.
Daar is Nadal Martorell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadal Martorell geeft een hoge lob. bin Ismail kopt de bal weg. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vascu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo passt de bal met de wreef. Nadal Martorell rent richting de bal. Nadal Martorell geeft de bal voor. Kożusznik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - SC Froosim 0:5

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helmer komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Konopiński passt de bal zonder na te denken. Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal Martorell speelt de bal door. Helmer is nu in balbezit. Helmer draait met de bal, schiet en ... Moreels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
bin Dusa geeft de bal voor. bin Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo verovert de bal door een tackle van achteren. Badalo geeft een hoge lob. Vascu krijgt zijn hoofd ertegen. Moreels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Badalo geeft een lange en hoge pass. Helmer kopt de bal weg. Nadal Martorell is nu in balbezit. Nadal Martorell geeft de bal voor. Helmer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - SC Froosim 0:6

82e minuut.
Badalo rent richting de bal. Badalo geeft een hoge lob. Helmer kopt de bal weg. Vascu heeft problemen om de bal te vangen. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hantu Bola 85%, SC Froosim 15%.
Hantu Bola - SC Froosim 0:6