Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Puikas Fc Botev Plovdiv
Second level Tactiek 532 засада
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 70.4
zeer goed Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Vecziediņš de bal onder controle te krijgen. Idzelis geeft de bal voor. Petrov met een sublieme pass. Zanev is nu in balbezit. Zanev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Robayo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bergara Larrañaga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Petrov kopt de bal weg. Zanev is nu in balbezit. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Acerola bokst de bal weg.

12e minuut.
Deschamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev onderschept slim de pass. Zanev passt de bal met de wreef. Petrov rent richting de bal. Petrov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Maciąg passt de bal in één keer door. Zanev is nu in balbezit. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov haalt uit met een fantastische trap. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Fc Botev Plovdiv 0:1

23e minuut.
Idzelis rent richting de bal. Idzelis met een sublieme pass. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg geeft een lange en hoge pass. Zanev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szmak geeft een lange en hoge pass. Kaczmarski heeft problemen om de bal te vangen. Zanev is nu in balbezit. Petrov rent richting de bal. Petrov schiet op doel. Acerola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Moraru probeert de bal met de borst te controleren. Petrov is nu in balbezit. Petrov geeft de bal voor. Zanev rent richting de bal. Zanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Fc Botev Plovdiv 0:2

32e minuut.
Robayo rent richting de bal. Lyubomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Lyubomirov speelt de bal door. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fridrich met een snelle inworp. Moraru heeft problemen om de bal te vangen. Moraru geeft een lange en hoge pass. Vējnesis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nuńez speelt de bal door. Fridrich probeert naar een medespeler te passen. Ilinov geeft een hoge lob. Zanev rent richting de bal. Zanev draait met de bal, schiet en ... Acerola bokst de bal weg. Petrov rent richting de bal. Petrov schiet op doel. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Idzelis met de inworp. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg geeft de bal voor. Zanev krijgt zijn hoofd ertegen. Acerola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Puikas 80%, Fc Botev Plovdiv 20%.
SK Puikas - Fc Botev Plovdiv 0:2

55e minuut.
Ilchev speelt de bal door. Petrov is nu in balbezit. Petrov speelt de bal door. Zanev is nu in balbezit. Zanev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Zanev is nu in balbezit. Deschamps verovert de bal door een tackle van achteren. Petrov onderschept slim de pass. Petrov draait met de bal, schiet en ... Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Fc Botev Plovdiv 0:3

66e minuut.
Moskalewicz geeft de bal voor. Inworp. Idzelis met de inworp. Maciąg geeft een hoge lob. Zanev krijgt zijn hoofd ertegen. Acerola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuńez. Petrov raakt geblesseerd tijdens het duel. Maciąg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Petrov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Fc Botev Plovdiv 0:4

78e minuut.
Dugardein passt de bal in één keer door. Idzelis geeft een hoge lob. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Fc Botev Plovdiv 0:5

79e minuut.
Spirov speelt de bal door. Lyubomirov probeert naar een medespeler te passen. Petrov rent richting de bal. Petrov draait met de bal, schiet en ... Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Fc Botev Plovdiv 0:6

86e minuut.
Ilchev met een sublieme pass. Petrov is nu in balbezit. Petrov passt de bal zonder na te denken. Zanev is nu in balbezit. Zanev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Puikas 77%, Fc Botev Plovdiv 23%.
SK Puikas - Fc Botev Plovdiv 0:6