Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Wahda Rouchlas Football Monsters
Bayern Tactiek compactr
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 73.6
good Schieten incredible
solid Passen brilliant
adequate Verdedigen formidable


2e minuut.
Efthimiadis passt de bal met de wreef. Isaković rent richting de bal. Isaković schiet op doel. M`Hadhebi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:1

6e minuut.
Efthimiadis speelt de bal door. Šofranac rent richting de bal. Šofranac geeft een lange en hoge pass. Isaković krijgt zijn hoofd ertegen. Haytham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:2

10e minuut.
Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiadis begaat een overtreding. Rouissi raakt geblesseerd tijdens het duel. Flores met een snel genomen vrije trap. El-Jurowani springt en kopt de bal. Bell bokst de bal weg.

13e minuut.
Isaković speelt de bal door. Šofranac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofranac passt de bal zonder na te denken. Isaković is nu in balbezit. Isaković draait met de bal, schiet en ... Haytham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu geeft een lange en hoge pass. Łasocha is nu in balbezit. Isaković rent richting de bal. Isaković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Yiğitarslanoğlu kopt de bal weg. Łasocha probeert naar een medespeler te passen. Šofranac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofranac geeft een lange en hoge pass. Isaković maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Efthimiadis probeert naar een medespeler te passen. Šofranac rent richting de bal. Daar is Šofranac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šofranac haalt uit met een fantastische trap. Haytham maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

22e minuut.
Efthimiadis rent richting de bal. Efthimiadis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Imam de bal. Šofranac is nu in balbezit. Šofranac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Badra rent richting de bal. Badra passt de bal met de wreef. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu geeft een hoge lob. Isaković springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Efthimiadis speelt de bal door. Klungelig pakt Šofranac de bal. Šofranac geeft een hoge lob. Isaković krijgt zijn hoofd ertegen. Haytham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:3

27e minuut.
Rahman rent richting de bal. Isaković verovert de bal door een tackle van achteren. Isaković passt de bal zonder na te denken. Efthimiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiadis schiet op doel. Haytham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi rent richting de bal. M`Hadhebi geeft een lange en hoge pass. Isaković is nu in balbezit. Isaković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Łasocha rent richting de bal. Łasocha haalt uit met een fantastische trap. Haytham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Łasocha passt de bal in één keer door. Efthimiadis rent richting de bal. Efthimiadis geeft de bal voor. Isaković springt en kopt de bal. Haytham probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Haytham met een harde bal richting middenveld. Yiğitarslanoğlu kopt de bal weg. Łasocha rent richting de bal. Łasocha geeft een lange en hoge pass. Isaković is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Isaković is nu in balbezit. Isaković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:4

35e minuut.
Inworp. Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. Bell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Badra geeft de bal voor. Del Francia kopt de bal weg. Łasocha met een sublieme pass. Isaković rent richting de bal. Isaković haalt uit met een fantastische trap. Haytham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. M`Hadhebi heeft problemen om de bal te vangen. Isaković rent richting de bal. Isaković haalt uit met een fantastische trap. Haytham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:5

42e minuut.
Fien geeft de bal voor. Šofranac speelt de bal door. Isaković rent richting de bal. Isaković schiet op doel. Haytham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:6

45e minuut.
Łasocha passt de bal zonder na te denken. Šofranac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofranac geeft een lange en hoge pass. Isaković is nu in balbezit. Isaković haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Wahda 68%, Rouchlas Football Monsters 32%.
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:7

50e minuut.
Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha passt de bal zonder na te denken. Šofranac heeft problemen om de bal te vangen. Šofranac geeft een hoge lob. Isaković springt en kopt de bal. Haytham bokst de bal weg. Imam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fien met de inworp. Łasocha geeft de bal voor. Isaković springt en kopt de bal. Haytham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
M`Hadhebi geeft een hoge lob. Flores kopt de bal weg. Łasocha rent richting de bal. Łasocha geeft de bal voor. Isaković springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:8

55e minuut.
Yiğitarslanoğlu speelt de bal door. Daar is Šofranac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šofranac met een sublieme pass. Isaković rent richting de bal. Isaković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Louis verovert de bal door een tackle van achteren. Louis passt de bal in één keer door. Šofranac is nu in balbezit. Šofranac geeft een hoge lob. Isaković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:9

61e minuut.
Šofranac is nu in balbezit. Šofranac passt de bal zonder na te denken. Efthimiadis rent richting de bal. Efthimiadis geeft de bal voor. Isaković springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Łasocha onderschept slim de pass. Łasocha geeft een hoge lob. Isaković rent richting de bal. Isaković draait met de bal, schiet en ... Haytham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:10

69e minuut.
Imam is nu in balbezit. Isaković onderschept slim de pass. Łasocha met een sublieme pass. Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Šofranac geeft een lange en hoge pass. Isaković rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Imam ... Strafschop! Isaković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isaković zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Yiğitarslanoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Efthimiadis met een sublieme pass. Šofranac is nu in balbezit. Šofranac geeft een lange en hoge pass. Łasocha krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Efthimiadis heeft problemen om de bal te vangen. Efthimiadis speelt de bal door. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković verovert de bal door een tackle van achteren. Isaković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Flores kopt de bal weg. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu passt de bal met de wreef. Šofranac rent richting de bal. Šofranac draait met de bal, schiet en ... Haytham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Efthimiadis is nu in balbezit. Efthimiadis speelt de bal door. Šofranac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofranac geeft een lange en hoge pass. Isaković springt en kopt de bal. Haytham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łasocha rent richting de bal. Łasocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Wahda 71%, Rouchlas Football Monsters 29%.
Al Wahda - Rouchlas Football Monsters 0:11