Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limonense Raptor
Futbol moderno 2 Tactiek sheep
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 73
solid Schieten outstanding
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Hordecki is nu in balbezit. Hordecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Mikeš de bal. Mikeš schiet op doel. Ocampo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

9e minuut.
Mikeš rent richting de bal. Mikeš probeert naar een medespeler te passen. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Ocampo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - Raptor 0:1

25e minuut.
Amborsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybuła onderschept slim de pass. Pionek is nu in balbezit. Pionek geeft een hoge lob. Hordecki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

28e minuut.
Kompała passt de bal in één keer door. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ probeert naar een medespeler te passen. Mikeš rent richting de bal. Mikeš geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rantapelkonen geeft een hoge lob. Genovesi is nu in balbezit. Met opzet legt Hordecki zijn tegenspeler op de grond. Hordecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limonense 66%, Raptor 34%.
Limonense - Raptor 0:1

49e minuut.
Kompała verovert de bal door een tackle van achteren. Kompała geeft een lange en hoge pass. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen geeft de bal voor. Mikeš springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ocampo speelt de bal door. Floruţ kopt de bal weg. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Rantapelkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantapelkonen probeert naar een medespeler te passen. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - Raptor 0:2

53e minuut.
Kompała met een sublieme pass. Klungelig pakt Pionek de bal. Pionek geeft een hoge lob. Mikeš is nu in balbezit. Mikeš schiet op doel. Ocampo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Hordecki rent richting de bal. Genovesi geeft een lange en hoge pass. Bogoescu probeert de bal met de borst te controleren. Mikeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikeš schiet op doel. Ocampo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Terneux kopt de bal weg. Kompała speelt de bal door. Mikeš rent richting de bal. Mikeš schiet op doel. Ocampo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - Raptor 0:3

68e minuut.
Genovesi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Amborsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pionek is nu in balbezit. Pionek geeft een hoge lob. Mikeš springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kompała probeert naar een medespeler te passen. Mikeš is nu in balbezit. Mikeš passt de bal met de wreef. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała probeert naar een medespeler te passen. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Ocampo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - Raptor 0:4

83e minuut.
Ezer geeft een hoge lob. Terneux kopt de bal weg. Kompała geeft een lange en hoge pass. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limonense 76%, Raptor 24%.
Limonense - Raptor 0:4