Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 02:00
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: W.I. Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 30000
W.I. Tokaji Aszú
go again Tactiek depor 4
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.7 gemiddelde waardering 72.3
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Gosztonyi speelt de bal door. Makra is nu in balbezit. Makra geeft de bal voor. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Gulyás met een sublieme pass. Fitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitos met een sublieme pass. Gosztonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Fitos met een snelle inworp. Daar is Gulyás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulyás geeft een lange en hoge pass. Ordódy springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Tokaji Aszú 0:1

7e minuut.
Fitos is nu in balbezit. Vardis is nu in balbezit. Fitos verovert de bal door een tackle van achteren. Fitos geeft de bal voor. Gosztonyi springt en kopt de bal. Toti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Díaz Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Makra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gulyás speelt de bal door. Gosztonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosztonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Tokaji Aszú 0:2

11e minuut.
Klungelig pakt Fitos de bal. Fitos passt de bal zonder na te denken. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi schiet op doel. Toti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Tokaji Aszú 0:3

13e minuut.
Tomkovics passt de bal met de wreef. Makra geeft de bal voor. Gosztonyi rent richting de bal. Gosztonyi schiet op doel. Toti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Tokaji Aszú 0:4

14e minuut.
Fitos geeft een lange en hoge pass. Ordódy kopt de bal weg. Makra heeft problemen om de bal te vangen. Makra geeft een hoge lob. Gosztonyi krijgt zijn hoofd ertegen. Toti bokst de bal weg.

20e minuut.
Fitos passt de bal zonder na te denken. Gosztonyi speelt de bal door. Makra rent richting de bal. Makra geeft een lange en hoge pass. Gosztonyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Toti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Díaz Martínez geeft een lange en hoge pass. Fitos met een sublieme pass. Diallo heeft problemen om de bal te vangen. Gosztonyi rent richting de bal. Gosztonyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ordódy rent richting de bal. Ordódy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Tokaji Aszú 0:5

26e minuut.
Morisaki is nu in balbezit. Andorka verovert de bal door een tackle van achteren. Fitos probeert naar een medespeler te passen. Gosztonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosztonyi schiet op doel. Toti bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Gosztonyi rent richting de bal. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Tokaji Aszú 0:6

35e minuut.
Nenem met een sublieme pass. Morisaki heeft problemen om de bal te vangen. Andorka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andorka krijgt een gele kaart. Morisaki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nenem wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lónich speelt de bal door. Makra is nu in balbezit. Makra passt de bal in één keer door. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy schiet op doel. Toti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gosztonyi passt de bal zonder na te denken. Díaz Martínez is nu in balbezit. Díaz Martínez passt de bal met de wreef. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy draait met de bal, schiet en ... Toti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Makra met een sublieme pass. Ordódy rent richting de bal. Vardis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vardis krijgt een gele kaart. Ordódy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ordódy kan niet meer verder spelen. Esterházy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.I. 70%, Tokaji Aszú 30%.
W.I. - Tokaji Aszú 0:6

59e minuut.
Morisaki probeert de bal aan de voet te houden. Fitos met een sublieme pass. Diallo met een sublieme pass. Gosztonyi heeft problemen om de bal te vangen. Gosztonyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nenem met een snelle inworp. Becerine rent richting de bal. Makra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Makra krijgt een gele kaart. Becerine raakt geblesseerd tijdens het duel. Lázaro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Csóka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Tokaji Aszú 1:6

62e minuut.
Nenem met een snelle inworp. Makra rent richting de bal. Makra met een sublieme pass. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Tokaji Aszú 1:7

76e minuut.
Tomkovics geeft de bal voor. Vardis is nu in balbezit. Esterházy verovert de bal door een tackle van achteren. Esterházy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Tokaji Aszú 1:8

78e minuut.
de los Ríos rent richting de bal. Fitos onderschept slim de pass. Fitos speelt de bal door. Esterházy is nu in balbezit. Esterházy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tomkovics speelt de bal door. Fitos heeft problemen om de bal te vangen. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Toti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Makra passt de bal met de wreef. Vardis rent richting de bal. Met opzet legt Esterházy zijn tegenspeler op de grond. Vardis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vardis kan niet meer verder spelen. de Rooij komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.I. 62%, Tokaji Aszú 38%.
W.I. - Tokaji Aszú 1:8