Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 21:30
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Tisha Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14887
Tisha __BEŞİKTAŞK__
Normal Tactiek Yarım
49% Balbezit 51%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
42.1 gemiddelde waardering 68.4
adequate Schieten incredible
good Passen outstanding
good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Valter onderschept slim de pass. Valter probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt haalt uit met een fantastische trap. Ataer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Bajorek kopt de bal weg. Ataer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda geeft een hoge lob. Patano maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Valter geeft de bal voor. Hoàng Việt kopt de bal weg. Klungelig pakt Ponce de bal. Patano rent richting de bal. Patano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Valter passt de bal in één keer door. Aşkın rent richting de bal. Aşkın speelt de bal door. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hoàng Việt is nu in balbezit. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt rent richting de bal. Patano is nu in balbezit. Patano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt haalt uit met een fantastische trap. Ataer bokst de bal weg. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - __BEŞİKTAŞK__ 0:1

32e minuut.
Eerdekens is nu in balbezit. Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón geeft een lange en hoge pass. Patano krijgt zijn hoofd ertegen. Bajorek probeert de bal aan de voet te houden. Ataer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Buitenhuis geeft de bal voor. Inworp. Valter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rincón passt de bal met de wreef. Daar is Ordubadlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordubadlı geeft een hoge lob. Hoàng Việt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - __BEŞİKTAŞK__ 0:2

38e minuut.
Valter rent richting de bal. Valter passt de bal met de wreef. Patano is nu in balbezit. Patano schiet op doel. Ataer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - __BEŞİKTAŞK__ 0:3

40e minuut.
Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt speelt de bal door. Patano rent richting de bal. Patano schiet op doel. Ataer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - __BEŞİKTAŞK__ 0:4

42e minuut.
Ordubadlı probeert naar een medespeler te passen. Patano rent richting de bal. Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ... Ataer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - __BEŞİKTAŞK__ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tisha 82%, __BEŞİKTAŞK__ 18%.
Tisha - __BEŞİKTAŞK__ 0:5

49e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Cepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Cepeda geeft de bal voor. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ordubadlı kopt de bal weg. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı geeft een hoge lob. Hoàng Việt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - __BEŞİKTAŞK__ 0:6

61e minuut.
Daar is Janczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczarek passt de bal zonder na te denken. Cepeda speelt de bal door. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Valter passt de bal met de wreef. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda passt de bal met de wreef. Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - __BEŞİKTAŞK__ 0:7

65e minuut.
Buitenhuis geeft een hoge lob. Valter geeft een hoge lob. Patano kopt de bal weg. Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ... Ataer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Rincón kopt de bal weg. Cepeda heeft problemen om de bal te vangen. Cepeda speelt de bal door. Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ... Ataer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - __BEŞİKTAŞK__ 0:8

67e minuut.
Cícha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ordubadlı de bal. Ordubadlı passt de bal met de wreef. Daar is Patano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bajorek geeft een lange en hoge pass. Valter rent richting de bal. Valter geeft een lange en hoge pass. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt haalt uit met een fantastische trap. Ataer bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Diaconeasa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczarek onderschept slim de pass. Janczarek speelt de bal door. Valter geeft een lange en hoge pass. Hoàng Việt maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Ruz komt het veld opgelopen. Cepeda met de inworp. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft een hoge lob. Patano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Preciado kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cepeda met een snelle inworp. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Ruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelczarski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı passt de bal zonder na te denken. Patano rent richting de bal. Patano schiet op doel. Ruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - __BEŞİKTAŞK__ 0:9

88e minuut.
Pitu probeert naar een medespeler te passen. Diaconeasa probeert de bal aan de voet te houden. Valter geeft een hoge lob. Hoàng Việt springt en kopt de bal. Ruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - __BEŞİKTAŞK__ 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tisha 85%, __BEŞİKTAŞK__ 15%.
Tisha - __BEŞİKTAŞK__ 0:10