Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okashi AFC Leccester
Z1 Tactiek Acto de corazon2
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
48.9 gemiddelde waardering 73.8
adequate Schieten brilliant
good Passen brilliant
adequate Verdedigen formidable


2e minuut.
Orbaiz Lesaka geeft een hoge lob. Tavares kopt de bal weg. Pongor is nu in balbezit. Pongor schiet op doel. Christie probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Daar is Lugari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugari probeert naar een medespeler te passen. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pongor krijgt zijn hoofd ertegen. Christie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Süral is nu in balbezit. Pongor verovert de bal door een tackle van achteren. Pongor haalt uit met een fantastische trap. Christie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Orbaiz Lesaka probeert naar een medespeler te passen. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Tychna begaat een overtreding. Tychna krijgt een gele kaart. Tavares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tavares neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Christie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pongor rent richting de bal. Pongor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Besteci rent richting de bal. Perez begaat een overtreding. Besteci raakt geblesseerd tijdens het duel. Mantas met een snel genomen vrije trap. Goujon geeft een lange en hoge pass. Pongor rent richting de bal. Pongor schiet op doel. Christie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:1

9e minuut.
Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka passt de bal zonder na te denken. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Christie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Orbaiz Lesaka de bal. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:3

14e minuut.
Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. Süral kopt de bal weg. Sinanagić is nu in balbezit. Sinanagić geeft de bal voor. Pongor springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:4

19e minuut.
Sinanagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinanagić passt de bal met de wreef. Perez probeert naar een medespeler te passen. Pongor is nu in balbezit. Pongor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:5

20e minuut.
Tavares rent richting de bal. Lugari probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Orbaiz Lesaka de bal. Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. Pongor springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Orbaiz Lesaka met een sublieme pass. Tavares rent richting de bal. Bonet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonet krijgt een gele kaart. Tavares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tavares legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Christie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:6

26e minuut.
Lugari is nu in balbezit. Lugari passt de bal in één keer door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Psarros speelt de bal door. Lugari met een sublieme pass. Orbaiz Lesaka probeert naar een medespeler te passen. Pongor is nu in balbezit. Pongor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bratu is nu in balbezit. Bratu speelt de bal door. Sinanagić rent richting de bal. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Sinanagić passt de bal in één keer door. Orbaiz Lesaka rent richting de bal. Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. Pongor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor haalt uit met een fantastische trap. Christie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka speelt de bal door. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares draait met de bal, schiet en ... Christie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:7

36e minuut.
Lugari met een snelle inworp. Orbaiz Lesaka rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Funakoshi ... Strafschop! Orbaiz Lesaka raakt geblesseerd tijdens het duel. Tavares legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Christie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Lugari speelt de bal door. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka geeft een hoge lob. Pongor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor haalt uit met een fantastische trap. Christie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Lugari geeft de bal voor. Süral kopt de bal weg. Sinanagić rent richting de bal. Sinanagić geeft een hoge lob. Tavares krijgt zijn hoofd ertegen. Christie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Perez speelt de bal door. Orbaiz Lesaka heeft problemen om de bal te vangen. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Tavares krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:8

42e minuut.
Tumbaco probeert naar een medespeler te passen. Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tavares. Tavares krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okashi AFC 85%, Leccester 15%.
Okashi AFC - Leccester 0:8

47e minuut.
Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. Pongor kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonet de bal. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Funakoshi passt de bal in één keer door. Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka maakt een afschuwelijke overtreding. Orbaiz Lesaka krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Lugari passt de bal met de wreef. Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbaiz Lesaka passt de bal met de wreef. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sinanagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinanagić speelt de bal door. Pongor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor haalt uit met een fantastische trap. Christie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:9

56e minuut.
Bonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonet passt de bal zonder na te denken. Sinanagić speelt de bal door. Pongor is nu in balbezit. Pongor draait met de bal, schiet en ... Christie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Christie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:10

57e minuut.
Perez passt de bal met de wreef. Daar is Pongor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pongor speelt de bal door. Daar is Orbaiz Lesaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbaiz Lesaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Funakoshi onderschept slim de pass. Orbaiz Lesaka rent richting de bal. Orbaiz Lesaka probeert naar een medespeler te passen. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pongor rent richting de bal. Pongor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vaccarezza komt het veld opgelopen. Giovannotti komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lugari speelt de bal door. Giovannotti is nu in balbezit. Giovannotti met een sublieme pass. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor rent richting de bal. Pongor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:11

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribas komt het veld opgelopen. Funakoshi met een snelle inworp. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ... Christie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:12

79e minuut.
Giovannotti rent richting de bal. Giovannotti met een sublieme pass. Klungelig pakt Tavares de bal. Tavares schiet op doel. Christie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Leccester 0:13

85e minuut.
Perez is nu in balbezit. Perez passt de bal zonder na te denken. Giovannotti met een sublieme pass. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Perez probeert naar een medespeler te passen. Giovannotti is nu in balbezit. Giovannotti passt de bal met de wreef. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Perez probeert naar een medespeler te passen. Giovannotti is nu in balbezit. Giovannotti met een sublieme pass. Klungelig pakt Tavares de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ... Christie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okashi AFC 79%, Leccester 21%.
Okashi AFC - Leccester 0:13