Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pueblo obrero Coritiba FC
5212 1 Tactiek Coritiba 4_4_2
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
73.9 gemiddelde waardering 77
excellent Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


4e minuut.
Bennati rent richting de bal. Gusinu is nu in balbezit. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap. Holštýnský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Coritiba FC 0:1

12e minuut.
Reynaga probeert naar een medespeler te passen. Kinturhmay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuesta. Cuesta krijgt een gele kaart. Kinturhmay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Baltacı probeert naar een medespeler te passen. Gusinu is nu in balbezit. Gusinu passt de bal in één keer door. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale draait met de bal, schiet en ... Holštýnský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap. Holštýnský bokst de bal weg.

25e minuut.
Van Dijck is nu in balbezit. Bajner begaat een overtreding. Van Dijck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Dijck met een snel genomen vrije trap. Irigoyen kopt de bal weg. Chianale is nu in balbezit. Chianale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Coritiba FC 0:2

44e minuut.
Skrzek passt de bal in één keer door. Kinturhmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinturhmay speelt de bal door. Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa haalt uit met een fantastische trap. Winnebeck bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 54%, Coritiba FC 46%.
Pueblo obrero - Coritiba FC 0:2

54e minuut.
Inworp. Reynaga met de inworp. Kinturhmay met een sublieme pass. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura draait met de bal, schiet en ... Winnebeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Van Dijck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dijck met een sublieme pass. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale schiet op doel. Holštýnský probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bennati is nu in balbezit. Bennati speelt de bal door. Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck speelt de bal door. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fernández Hinojosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kinturhmay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinturhmay probeert naar een medespeler te passen. Szura rent richting de bal. Szura draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Kinturhmay rent richting de bal. Kinturhmay met een sublieme pass. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura haalt uit met een fantastische trap. Winnebeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Coritiba FC 1:2

88e minuut.
Taušan geeft een lange en hoge pass. Van Dijck is nu in balbezit. Van Dijck speelt de bal door. Chianale is nu in balbezit. Chianale draait met de bal, schiet en ... Holštýnský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 58%, Coritiba FC 42%.
Pueblo obrero - Coritiba FC 1:2