Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
X Factor F.C Aguilas Espineñas FC
Champions league Tactiek Victoria
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.7 gemiddelde waardering 59.7
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Trzepieciński rent richting de bal. Trzepieciński geeft de bal voor. Chiş is nu in balbezit. Chiş draait met de bal, schiet en ... Ling-Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
X Factor F.C - Aguilas Espineñas FC 1:0

14e minuut.
Kciuk is nu in balbezit. Cori onderschept slim de pass. Cori speelt de bal door. Leiva is nu in balbezit. Leiva schiet op doel. Buzaglo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Elytis geeft een hoge lob. Conti Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kciuk. Kciuk krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanischev rent richting de bal. Kciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kciuk schiet op doel. Buzaglo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Chiş rent richting de bal. Dudziak is nu in balbezit. Chiş rent richting de bal. Chiş schiet op doel. Ling-Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X Factor F.C - Aguilas Espineñas FC 2:0

40e minuut.
Manov passt de bal met de wreef. Conti Filippini speelt de bal door. Trzepieciński speelt de bal door. Dudziak rent richting de bal. Dudziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X Factor F.C 36%, Aguilas Espineñas FC 64%.
X Factor F.C - Aguilas Espineñas FC 2:0

46e minuut.
Irigaray komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Trzepieciński passt de bal met de wreef. Elytis verovert de bal door een tackle van achteren. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
X Factor F.C - Aguilas Espineñas FC 3:0

50e minuut.
Kurčubić geeft een hoge lob. Dudziak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elytis. Elytis krijgt een gele kaart. Dudziak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiş komt bij de bal en schiet. Brandolini probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trzepieciński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiş krijgt zijn hoofd ertegen. Ling-Chong bokst de bal weg. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
X Factor F.C - Aguilas Espineñas FC 4:0

54e minuut.
Badir probeert naar een medespeler te passen. Kurčubić probeert naar een medespeler te passen. Trzepieciński rent richting de bal. Trzepieciński geeft een lange en hoge pass. Dudziak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Manov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigaray verovert de bal door een tackle van achteren. Serra geeft een lange en hoge pass. Kciuk springt en kopt de bal. Buzaglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Dudziak onderschept slim de pass. Dudziak passt de bal in één keer door. Trzepieciński rent richting de bal. Trzepieciński geeft de bal voor. Chiş krijgt zijn hoofd ertegen. Ling-Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Inworp. Rousseff komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Manov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leiva de bal. Kurčubić geeft de bal voor. Dudziak is nu in balbezit. Dudziak haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong bokst de bal weg. Elytis rent richting de bal. Elytis passt de bal in één keer door. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
X Factor F.C - Aguilas Espineñas FC 5:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fantoni komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Brandolini probeert de bal aan de voet te houden. Tellkamp onderschept slim de pass. Trzepieciński is nu in balbezit. Trzepieciński geeft een hoge lob. Chiş springt en kopt de bal. Ling-Chong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
X Factor F.C - Aguilas Espineñas FC 6:0

85e minuut.
Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Badir rent richting de bal. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk schiet op doel. Buzaglo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X Factor F.C - Aguilas Espineñas FC 6:1

86e minuut.
Conti Filippini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurčubić met een sublieme pass. Trzepieciński is nu in balbezit. Trzepieciński geeft een hoge lob. Chiş maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Trzepieciński speelt de bal door. Serra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurčubić. Serra roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Serra kan niet meer verder spelen. Białożyt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X Factor F.C 30%, Aguilas Espineñas FC 70%.
X Factor F.C - Aguilas Espineñas FC 6:1