Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfB Landschlacht `07 AC Gadelhas
3st Tactiek engode(S)+ATGVFB
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
69.3 gemiddelde waardering 72.7
excellent Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương geeft de bal voor. Ganês is nu in balbezit. Ganês schiet op doel. Ordiales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - AC Gadelhas 1:0

10e minuut.
Inworp. Tere met de inworp. Dalmolin is nu in balbezit. Dalmolin passt de bal zonder na te denken. Żądło rent richting de bal. Ćmikiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VfB Landschlacht `07 - AC Gadelhas 1:1

13e minuut.
Inworp. Çeviker met een snelle inworp. Dalmolin rent richting de bal. Dalmolin geeft de bal voor. Marazzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wągiel passt de bal met de wreef. Daar is Çeviker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeviker geeft de bal voor. Żądło krijgt zijn hoofd ertegen. Ćmikiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - AC Gadelhas 1:2

17e minuut.
Frydenlund geeft een lange en hoge pass. Żądło kopt de bal weg. Çeviker rent richting de bal. Çeviker geeft een hoge lob. Marazzi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Çeviker passt de bal in één keer door. Voyeux met een sublieme pass. Wlazło geeft een hoge lob. Żądło krijgt zijn hoofd ertegen. Ćmikiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - AC Gadelhas 1:3

28e minuut.
Tere geeft een lange en hoge pass. Skok kopt de bal weg. Daar is Wągiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biron rent richting de bal. Biron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - AC Gadelhas 2:3

34e minuut.
Dalmolin speelt de bal door. Lustü onderschept slim de pass. Daar is Çeviker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeviker geeft een lange en hoge pass. Marazzi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - AC Gadelhas 2:4

39e minuut.
Wlazło passt de bal in één keer door. Çeviker is nu in balbezit. Çeviker met een sublieme pass. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lustü rent richting de bal. Çeviker onderschept slim de pass. Çeviker passt de bal in één keer door. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ... Ćmikiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - AC Gadelhas 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Landschlacht `07 65%, AC Gadelhas 35%.
VfB Landschlacht `07 - AC Gadelhas 2:5

47e minuut.
Wlazło probeert naar een medespeler te passen. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Japón begaat een overtreding. Japón krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Biron speelt de bal door. Dällenbach is nu in balbezit. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês draait met de bal, schiet en ... Ordiales bokst de bal weg.

56e minuut.
Wągiel is nu in balbezit. Wągiel probeert naar een medespeler te passen. Çeviker met een sublieme pass. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ... Ćmikiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Wlazło passt de bal met de wreef. Mardegan probeert naar een medespeler te passen. Frydenlund is nu in balbezit. Ganês verovert de bal door een tackle van achteren. Ganês draait met de bal, schiet en ... Ordiales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Wągiel probeert naar een medespeler te passen. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker speelt de bal door. Voyeux geeft een hoge lob. Marazzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ćmikiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Çeviker probeert de bal met de borst te controleren. Çeviker passt de bal in één keer door. Żądło is nu in balbezit. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Ćmikiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - AC Gadelhas 2:6

78e minuut.
Dalmolin heeft problemen om de bal te vangen. Dalmolin speelt de bal door. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker geeft een lange en hoge pass. Marazzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ćmikiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Dalmolin met een sublieme pass. Çeviker rent richting de bal. Çeviker met een sublieme pass. Żądło is nu in balbezit. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Ćmikiewicz bokst de bal weg.

85e minuut.
Dalmolin passt de bal zonder na te denken. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker geeft de bal voor. Żądło krijgt zijn hoofd ertegen. Japón heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Voyeux probeert naar een medespeler te passen. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker passt de bal in één keer door. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - AC Gadelhas 2:7

88e minuut.
Biron passt de bal in één keer door. Mardegan rent richting de bal. Mardegan geeft een hoge lob. Ganês rent richting de bal. Ganês schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Landschlacht `07 66%, AC Gadelhas 34%.
VfB Landschlacht `07 - AC Gadelhas 2:7