Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 18:29
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: virtu Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 54836
virtu Jazo FC
viktory Tactiek 4trijedan2desno
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
56.3 gemiddelde waardering 72.2
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Repeteco passt de bal in één keer door. Rep rent richting de bal. Papaleo onderschept slim de pass. Papaleo draait met de bal, schiet en ... Meléndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Jazo FC 0:1

23e minuut.
Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse probeert naar een medespeler te passen. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol geeft een lange en hoge pass. Papaleo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Michels speelt de bal door. Karaś probeert naar een medespeler te passen. Gol is nu in balbezit. Gol geeft een hoge lob. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pagnoncelli geeft een lange en hoge pass. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol met een sublieme pass. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Mairesse speelt de bal door. Gol rent richting de bal. Gol probeert naar een medespeler te passen. Repeteco rent richting de bal. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Lombardić speelt de bal door. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol passt de bal met de wreef. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Pagnoncelli speelt de bal door. Lombardić rent richting de bal. Lombardić geeft een hoge lob. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtu 56%, Jazo FC 44%.
virtu - Jazo FC 0:1

48e minuut.
Gol speelt de bal door. Repeteco rent richting de bal. Misitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco onderschept slim de pass. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Meléndez bokst de bal weg.

54e minuut.
Michels met een sublieme pass. Mairesse probeert naar een medespeler te passen. Gol heeft problemen om de bal te vangen. Gol geeft een hoge lob. Repeteco springt en kopt de bal. Meléndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Gol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gol speelt de bal door. Lombardić met een sublieme pass. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Meléndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Gol passt de bal zonder na te denken. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Misitano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Misitano krijgt een gele kaart. Repeteco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Repeteco neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Meléndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Jazo FC 0:2

75e minuut.
Yanikyan probeert de bal aan de voet te houden. Mairesse probeert naar een medespeler te passen. Gol is nu in balbezit. Gol geeft de bal voor. Papaleo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mairesse passt de bal in één keer door. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol speelt de bal door. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Papaleo rent richting de bal. Papaleo passt de bal zonder na te denken. Gol heeft problemen om de bal te vangen. Gol geeft een hoge lob. Repeteco springt en kopt de bal. Meléndez bokst de bal weg.

90e minuut.
Gol rent richting de bal. Gol passt de bal met de wreef. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco schiet op doel. Meléndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Jazo FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtu 58%, Jazo FC 42%.
virtu - Jazo FC 0:3