Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las vegas city Outbreakers
4-4-2-Wing OFF 2 Tactiek test36
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
69.4 gemiddelde waardering 77.9
excellent Schieten incredible
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen brilliant


3e minuut.
Kaundjiev geeft de bal voor. Fagoppo kopt de bal weg. Dereszkiewicz rent richting de bal. Dereszkiewicz schiet op doel. Sasin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pelé verovert de bal door een tackle van achteren. Miñarro onderschept slim de pass. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak draait met de bal, schiet en ... Karabashev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Outbreakers 1:0

11e minuut.
Gadzhev speelt de bal door. Principi rent richting de bal. Principi passt de bal met de wreef. Dereszkiewicz is nu in balbezit. Dereszkiewicz schiet op doel. Sasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kaundjiev passt de bal zonder na te denken. Daar is Bizarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fagoppo rent richting de bal. Fagoppo haalt uit met een fantastische trap. Sasin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bagus rent richting de bal. Dereszkiewicz onderschept slim de pass. Dereszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las vegas city - Outbreakers 1:1

24e minuut.
Bagus geeft de bal voor. Buitenspel voor Kropop. Goede buitenspelval van de verdediging. Skrobich neemt vlug de vrije trap. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Outbreakers 2:1

30e minuut.
Moldovan heeft problemen om de bal te vangen. Pantov is nu in balbezit. Pantov passt de bal met de wreef. Dereszkiewicz is nu in balbezit. Dereszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fagoppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagoppo schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Gadzhev passt de bal met de wreef. Principi is nu in balbezit. Inworp. Principi met de inworp. Gadzhev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Principi is nu in balbezit. Principi met een sublieme pass. Dereszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Sasin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las vegas city - Outbreakers 2:2

45e minuut.
Kukurinkov speelt de bal door. Daar is Perak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fagoppo. Fagoppo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 64%, Outbreakers 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Las vegas city - Outbreakers 2:2

47e minuut.
de Pryck speelt de bal door. Principi heeft problemen om de bal te vangen. Principi geeft een hoge lob. Dereszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Outbreakers 2:3

51e minuut.
Ćurtović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Principi de bal. Principi geeft een lange en hoge pass. Dereszkiewicz springt en kopt de bal. Sasin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ćurtović geeft een lange en hoge pass. Principi is nu in balbezit. Principi geeft een hoge lob. Fagoppo krijgt zijn hoofd ertegen. Bagus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Gadzhev met een sublieme pass. Principi rent richting de bal. Principi passt de bal zonder na te denken. Dereszkiewicz rent richting de bal. Dereszkiewicz schiet op doel. Sasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Principi stond buitenspel. Yotov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pelé rent richting de bal. Pelé passt de bal zonder na te denken. Kropop rent richting de bal. Kropop geeft de bal voor. Kukurinkov krijgt zijn hoofd ertegen. Karabashev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Principi passt de bal in één keer door. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadzhev passt de bal in één keer door. Dereszkiewicz is nu in balbezit. Dereszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Miñarro onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kropop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingolfsson geeft de bal voor. Perak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Moldovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dereszkiewicz rent richting de bal. Fagoppo rent richting de bal. Daar is Dereszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dereszkiewicz schiet op doel. Sasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Ingolfsson probeert de bal met de borst te controleren. Yotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yotov geeft de bal voor. Dereszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Sasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 52%, Outbreakers 48%.
Las vegas city - Outbreakers 2:3