Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apollon lim FK Radnički
apollon92 Tactiek 5*2*3
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
66.7 gemiddelde waardering 73.3
very good Schieten incredible
very good Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Inworp. Butković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baloy is nu in balbezit. Baloy geeft een hoge lob. Veselinović springt en kopt de bal. Malkauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Copită geeft een lange en hoge pass. Candela kopt de bal weg. Butković geeft een lange en hoge pass. Veselinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselinović haalt uit met een fantastische trap. Malkauskas bokst de bal weg.

15e minuut.
Butković passt de bal met de wreef. Bitang rent richting de bal. Bitang met een sublieme pass. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay schiet op doel. Malkauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Veselinović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steinmann. Veselinović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baloy met een snel genomen vrije trap. Bitang geeft een hoge lob. Szoboszlay rent richting de bal. Szoboszlay haalt uit met een fantastische trap. Malkauskas bokst de bal weg.

20e minuut.
Bitang speelt de bal door. Steinmann onderschept slim de pass. Veselinović heeft problemen om de bal te vangen. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - FK Radnički 0:1

23e minuut.
Stilz met een sublieme pass. Vujičić heeft problemen om de bal te vangen. Vujičić geeft een lange en hoge pass. Huy Khánh krijgt zijn hoofd ertegen. Dmitrović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
apollon lim - FK Radnički 1:1

26e minuut.
Butković is nu in balbezit. Butković speelt de bal door. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay draait met de bal, schiet en ... Malkauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - FK Radnički 1:2

28e minuut.
Baloy met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stilz met de inworp. Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujičić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Malkauskas speelt de bal door. Butković kopt de bal weg. Steinmann is nu in balbezit. Szoboszlay is nu in balbezit. Szoboszlay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Antoniak met een sublieme pass. Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal met de wreef. Veselinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselinović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Steinmann kopt de bal weg. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković geeft de bal voor. Szoboszlay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - FK Radnički 1:3

40e minuut.
Butković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baloy de bal. Baloy passt de bal zonder na te denken. Veselinović rent richting de bal. Veselinović haalt uit met een fantastische trap. Malkauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Candela met een sublieme pass. Irvine verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bitang met de inworp. Baloy geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Antoniak controleert de bal met de borst. Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniak begaat een overtreding. Antoniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon lim 71%, FK Radnički 29%.
apollon lim - FK Radnički 1:3

46e minuut.
Kotkov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Szoboszlay passt de bal met de wreef. Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal in één keer door. Veselinović rent richting de bal. Veselinović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

49e minuut.
Antoniak speelt de bal door. Bitang heeft problemen om de bal te vangen. Bitang speelt de bal door. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kotkov met een sublieme pass. Klungelig pakt Szoboszlay de bal. Steinmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steinmann krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Veselinović rent richting de bal. Baloy is nu in balbezit. Baloy passt de bal zonder na te denken. Veselinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselinović schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Malkauskas met een sublieme pass. Baloy kopt de bal weg. Bitang met een sublieme pass. Szoboszlay rent richting de bal. Szoboszlay haalt uit met een fantastische trap. Malkauskas bokst de bal weg. Veselinović rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Veselinović is nu in balbezit. Kullock is nu in balbezit. Veselinović verovert de bal door een tackle van achteren. Szoboszlay rent richting de bal. Szoboszlay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Pangalli komt het veld opgelopen. Wyczałkowski komt het veld opgelopen. Kotkov met een snelle inworp. Butković heeft problemen om de bal te vangen. Butković geeft een hoge lob. Szoboszlay krijgt zijn hoofd ertegen. Malkauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Veselinović kopt de bal weg. Copită probeert de bal met de borst te controleren. Bitang speelt de bal door. Kullock onderschept slim de pass. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butković neemt de hoekschop. Szoboszlay springt en kopt de bal. Malkauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Baloy met een sublieme pass. Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal zonder na te denken. Veselinović is nu in balbezit. Veselinović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szoboszlay rent richting de bal. Szoboszlay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - FK Radnički 1:4

82e minuut.
Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvāns maakt een afschuwelijke overtreding. Silvāns krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Veselinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloy is nu in balbezit. Baloy passt de bal in één keer door. Szoboszlay is nu in balbezit. Szoboszlay draait met de bal, schiet en ... Malkauskas bokst de bal weg.

89e minuut.
Baloy rent richting de bal. Baloy passt de bal zonder na te denken. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković geeft de bal voor. Veselinović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bitang verovert de bal door een tackle van achteren. Bitang speelt de bal door. Veselinović is nu in balbezit. Veselinović schiet op doel. Malkauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - FK Radnički 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon lim 70%, FK Radnički 30%.
apollon lim - FK Radnički 1:5