Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7th Sins Real Palermo
4-3-3 A Tactiek 532 ala
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 71.1
adequate Schieten brilliant
adequate Passen outstanding
good Verdedigen very good


2e minuut.
do Sokker onderschept slim de pass. do Sokker passt de bal zonder na te denken. Arca Vázquez is nu in balbezit. Arca Vázquez geeft de bal voor. Murphy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Arca Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez geeft de bal voor. do Sokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy is nu in balbezit. Murphy draait met de bal, schiet en ... Khashshab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Arca Vázquez is nu in balbezit. Arca Vázquez geeft een hoge lob. Zakić heeft problemen om de bal te vangen. Murphy rent richting de bal. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Khashshab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
do Sokker passt de bal met de wreef. Arca Vázquez is nu in balbezit. Arca Vázquez passt de bal zonder na te denken. do Sokker is nu in balbezit. do Sokker haalt uit met een fantastische trap. Khashshab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ruozzi onderschept slim de pass. Ruozzi geeft de bal voor. Selymes kopt de bal weg. Murphy is nu in balbezit. Murphy draait met de bal, schiet en ... Khashshab bokst de bal weg.

24e minuut.
Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera passt de bal in één keer door. do Sokker bereikt de bal nog maar net als eerste. do Sokker draait met de bal, schiet en ... Khashshab bokst de bal weg. Klungelig pakt Preisinger de bal. Murphy rent richting de bal. Murphy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Real Palermo 0:1

32e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. do Sokker kopt de bal weg. Murphy rent richting de bal. Murphy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Real Palermo 0:2

34e minuut.
do Sokker is nu in balbezit. do Sokker passt de bal met de wreef. Murphy rent richting de bal. Murphy schiet op doel. Khashshab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Real Palermo 0:3

36e minuut.
Selymes speelt de bal door. Arca Vázquez rent richting de bal. Arca Vázquez geeft een lange en hoge pass. do Sokker bereikt de bal nog maar net als eerste. do Sokker haalt uit met een fantastische trap. Khashshab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Arca Vázquez is nu in balbezit. Arca Vázquez geeft een lange en hoge pass. do Sokker bereikt de bal nog maar net als eerste. do Sokker geeft de bal voor. Murphy maakt een snoekduik en kopt de bal. Khashshab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Murphy passt de bal met de wreef. Arca Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez passt de bal zonder na te denken. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy schiet op doel. Khashshab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7th Sins 72%, Real Palermo 28%.
7th Sins - Real Palermo 0:3

46e minuut.
Pedrun komt het veld opgelopen. Pintar komt het veld opgelopen. Chouchane komt het veld opgelopen. Er-Rai komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ruozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Ruozzi geeft een hoge lob. Daar is Preisinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murphy is nu in balbezit. Murphy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arca Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Real Palermo 0:4

47e minuut.
Bakri probeert naar een medespeler te passen. Chouchane is nu in balbezit. Murphy maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Murphy naar de kleedkamers voor een vroege douche.

48e minuut.
Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev is nu in balbezit. Pintar onderschept slim de pass. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Real Palermo 0:5

50e minuut.
Pintar passt de bal zonder na te denken. Arca Vázquez is nu in balbezit. Arca Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. Arca Vázquez geeft de bal voor. Pintar springt en kopt de bal. Er-Rai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Klungelig pakt Jait de bal. Ruozzi onderschept slim de pass. Ruozzi geeft een hoge lob. Pintar is nu in balbezit. Pintar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Inworp. Ruozzi met een snelle inworp. Selymes probeert naar een medespeler te passen. Pintar rent richting de bal. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai bokst de bal weg.

61e minuut.
Arca Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez geeft de bal voor. Daar is Dhif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintar rent richting de bal. Pintar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Pintar speelt de bal door. Preisinger rent richting de bal. Preisinger geeft een hoge lob. Pintar is nu in balbezit. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Bushati komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pintar kopt de bal weg. Preisinger kan de bal niet met de borst controleren. Arca Vázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Arca Vázquez geeft de bal voor. Pintar krijgt zijn hoofd ertegen. Er-Rai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Real Palermo 0:6

79e minuut.
Arca Vázquez is nu in balbezit. Arca Vázquez passt de bal met de wreef. Selymes is nu in balbezit. Arca Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Baev geeft een hoge lob. Inworp. Ruozzi met de inworp. Selymes geeft een lange en hoge pass. Pintar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Real Palermo 0:7

89e minuut.
Siamiadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruozzi probeert naar een medespeler te passen. Selymes speelt de bal door. Arca Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7th Sins 73%, Real Palermo 27%.
7th Sins - Real Palermo 0:7