Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 02:30
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Las Majadas
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22838
F.C. El Sauce Jälgimäe Lõvid
ADEREL 2020 Tactiek Finaal
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
59.6 gemiddelde waardering 80.3
very good Schieten brilliant
very good Passen incredible
solid Verdedigen brilliant


8e minuut.
Klungelig pakt Latinčić de bal. Alfaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Latinčić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suvi krijgt zijn hoofd ertegen. Cavecedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Primanin is nu in balbezit. Primanin passt de bal in één keer door. de Juana is nu in balbezit. Suvi verovert de bal door een tackle van achteren. Suvi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Jälgimäe Lõvid 0:1

12e minuut.
Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel passt de bal in één keer door. Primanin is nu in balbezit. Primanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Jälgimäe Lõvid 0:2

15e minuut.
Aznavour passt de bal met de wreef. Krystek rent richting de bal. Krystek geeft een hoge lob. Suvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Cavecedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Jälgimäe Lõvid 0:3

17e minuut.
Krystek rent richting de bal. Krystek passt de bal met de wreef. Latinčić met een sublieme pass. Primanin is nu in balbezit. Primanin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Latinčić passt de bal in één keer door. Krystek geeft de bal voor. Primanin kopt de bal weg. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Karayağız is nu in balbezit. Abel onderschept slim de pass. Abel probeert naar een medespeler te passen. Primanin is nu in balbezit. Primanin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
McIntosh kopt de bal weg. Klungelig pakt Metzger de bal. Krystek speelt de bal door. Latinčić is nu in balbezit. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Cavecedo bokst de bal weg.

22e minuut.
Karalo kopt de bal weg. Radosz geeft de bal voor. Primanin is nu in balbezit. Suvi is nu in balbezit. Suvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Jälgimäe Lõvid 0:4

27e minuut.
Metzger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latinčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abel geeft een hoge lob. Suvi krijgt zijn hoofd ertegen. Cavecedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro met een sublieme pass. Krystek geeft de bal voor. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi draait met de bal, schiet en ... Cavecedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Primanin rent richting de bal. Primanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Jälgimäe Lõvid 0:5

40e minuut.
Suvi is nu in balbezit. Primanin is nu in balbezit. Suvi rent richting de bal. Suvi schiet op doel. Cavecedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Jälgimäe Lõvid 0:6

43e minuut.
Primanin kopt de bal weg. Krystek rent richting de bal. Krystek geeft een lange en hoge pass. Suvi rent richting de bal. Suvi haalt uit met een fantastische trap. Cavecedo bokst de bal weg. Klungelig pakt Alfaro de bal. Oljelund rent richting de bal. Primanin verovert de bal door een tackle van achteren. Primanin schiet op doel. Cavecedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Daar is Krystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krystek geeft de bal voor. Daar is de Juana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Primanin rent richting de bal. Primanin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. El Sauce 73%, Jälgimäe Lõvid 27%.
F.C. El Sauce - Jälgimäe Lõvid 0:6

46e minuut.
Tiisväli komt het veld opgelopen. Vultman komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Suvi kopt de bal weg. Metzger rent richting de bal. Cavecedo speelt de bal door. Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Suvi passt de bal in één keer door. Metzger verovert de bal door een tackle van achteren. Vultman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Jälgimäe Lõvid 0:7

49e minuut.
Aguado rent richting de bal. Aguado passt de bal in één keer door. Krystek speelt de bal door. Vultman heeft problemen om de bal te vangen. Vultman draait met de bal, schiet en ... Cavecedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vultman rent richting de bal. Vultman geeft de bal voor. Cavecedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Jälgimäe Lõvid 0:8

51e minuut.
Oljelund verovert de bal door een tackle van achteren. Oljelund passt de bal met de wreef. Radosz is nu in balbezit. Karalo verovert de bal door een tackle van achteren. Karalo draait met de bal, schiet en ... Deviren bokst de bal weg.

52e minuut.
Ortega geeft de bal voor. Aguado speelt de bal door. Tiisväli rent richting de bal. Tiisväli geeft een hoge lob. Vultman krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Abel geeft de bal voor. Vultman kopt de bal weg. Vultman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultman schiet op doel. Cavecedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Villarraga komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Abel met een sublieme pass. Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli geeft een hoge lob. Suvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Cavecedo bokst de bal weg.

71e minuut.
Tiisväli geeft een lange en hoge pass. Daar is de Juana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metzger verovert de bal door een tackle van achteren. Krystek geeft een hoge lob. Suvi krijgt zijn hoofd ertegen. Cavecedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Vultman rent richting de bal. de Juana begaat een overtreding. Vultman raakt geblesseerd tijdens het duel. Abel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vultman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayağız probeert naar een medespeler te passen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez geeft een hoge lob. Fawzy krijgt zijn hoofd ertegen. Deviren bokst de bal weg.

82e minuut.
Abel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tiisväli speelt de bal door. Abel geeft een hoge lob. Suvi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. El Sauce 63%, Jälgimäe Lõvid 37%.
F.C. El Sauce - Jälgimäe Lõvid 0:8