Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ehabmuohamad@yahoo.com F.C. LIVERPOOL
maraba Tactiek 5-2-3K.
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
49.9 gemiddelde waardering 64.3
solid Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Podskalecký is nu in balbezit. Hana Darwish onderschept slim de pass. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish onderschept slim de pass. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap. Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Hurtado geeft een lange en hoge pass. Dubourg kopt de bal weg. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - F.C. LIVERPOOL 0:1

10e minuut.
Jonták geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Awzai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Owczarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Awzai rent richting de bal. Owczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarz geeft de bal voor. Dubourg maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jonták onderschept slim de pass. Jonták passt de bal in één keer door. Owczarz rent richting de bal. Owczarz geeft een hoge lob. Dubourg springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
AL Awzai geeft de bal voor. Inworp. Hurtado met de inworp. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana probeert naar een medespeler te passen. Dubourg rent richting de bal. Dubourg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - F.C. LIVERPOOL 0:2

34e minuut.
Ferenc is nu in balbezit. Ferenc geeft een hoge lob. Dubourg kopt de bal weg. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado passt de bal zonder na te denken. Owczarz speelt de bal door. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ferenc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolarovič komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ehabmuohamad@yahoo.com 71%, F.C. LIVERPOOL 29%.
ehabmuohamad@yahoo.com - F.C. LIVERPOOL 0:2

46e minuut.
Abdu Yuseen komt het veld opgelopen. Iba Haroun komt het veld opgelopen. Gulácsy komt het veld opgelopen. Al Matar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Santana speelt de bal door. Grčić met een sublieme pass. Owczarz rent richting de bal. Owczarz geeft een hoge lob. Dubourg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Kolarovič kopt de bal weg. Grčić speelt de bal door. Owczarz heeft problemen om de bal te vangen. Owczarz geeft een lange en hoge pass. Dubourg krijgt zijn hoofd ertegen. Nicolaie bokst de bal weg.

54e minuut.
Hurtado passt de bal met de wreef. Owczarz rent richting de bal. Owczarz passt de bal in één keer door. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Nicolaie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dubourg rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - F.C. LIVERPOOL 0:3

58e minuut.
Hurtado met een sublieme pass. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz geeft een hoge lob. Dubourg springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Grčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grčić geeft een lange en hoge pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - F.C. LIVERPOOL 0:4

66e minuut.
Al Matar geeft een hoge lob. Abdu Yuseen kopt de bal weg. Daar is de la Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Darwish onderschept slim de pass. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap. Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolarovič geeft de bal voor. Gulácsy kopt de bal weg. Daar is Abed Yaseen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abed Yaseen geeft de bal voor. Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Hurtado passt de bal met de wreef. Daar is Grčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grčić passt de bal zonder na te denken. Podskalecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Grčić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Owczarz geeft een hoge lob. Daar is Iba Haroun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ehabmuohamad@yahoo.com 70%, F.C. LIVERPOOL 30%.
ehabmuohamad@yahoo.com - F.C. LIVERPOOL 0:4