Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HAYQ Jereatrico FC
tiko Tactiek OA 523
51% Balbezit 49%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
62.3 gemiddelde waardering 76.6
excellent Schieten brilliant
very good Passen incredible
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Margitay geeft een hoge lob. Freguês met een sublieme pass. Kłonowski speelt de bal door. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap. Freguês kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tufte probeert naar een medespeler te passen. Odrwąż is nu in balbezit. Odrwąż passt de bal in één keer door. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Odrwąż geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Remédios de bal onder controle te krijgen. Fabicki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kłonowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Mansuryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HAYQ - Jereatrico FC 0:1

16e minuut.
Wielgus probeert de bal met de borst te controleren. Guzzo rent richting de bal. Tufte geeft de bal voor. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Veltroni kopt de bal weg. Soto met een sublieme pass. Fabicki heeft problemen om de bal te vangen. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HAYQ - Jereatrico FC 0:2

26e minuut.
Yasuda heeft problemen om de bal te vangen. Yasuda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fabicki de bal. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HAYQ - Jereatrico FC 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Cios de bal. Cios passt de bal in één keer door. Fabicki rent richting de bal. Fabicki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Martínez Mina de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jevđević passt de bal zonder na te denken. Wielgus rent richting de bal. Wielgus geeft een hoge lob. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki haalt uit met een fantastische trap. Freguês kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bohačík met een sublieme pass. Kłonowski rent richting de bal. Kłonowski probeert naar een medespeler te passen. Margitay is nu in balbezit. Margitay schiet op doel. Freguês kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansuryan onderschept slim de pass. Kotromanić onderschept slim de pass. Kotromanić schiet op doel. Freguês kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Odrwąż heeft problemen om de bal te vangen. Odrwąż probeert naar een medespeler te passen. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jevđević de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HAYQ 81%, Jereatrico FC 19%.
FC HAYQ - Jereatrico FC 0:3

46e minuut.
Fabicki met een sublieme pass. Kotromanić rent richting de bal. Margitay rent richting de bal. Margitay draait met de bal, schiet en ... Veltroni probeert de bal aan de voet te houden. Freguês kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Kłonowski passt de bal in één keer door. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucesole legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lucesole krijgt een gele kaart. Margitay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotromanić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HAYQ - Jereatrico FC 0:4

50e minuut.
Remédios probeert naar een medespeler te passen. Cios rent richting de bal. Czwertyński begaat een overtreding. Czwertyński krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kłonowski met een snelle inworp. Yasuda is nu in balbezit. Yasuda speelt de bal door. Margitay is nu in balbezit. Margitay draait met de bal, schiet en ... Freguês bokst de bal weg. Fabicki probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HAYQ - Jereatrico FC 0:5

65e minuut.
Veltroni geeft een hoge lob. Tufte kopt de bal weg. Odrwąż probeert naar een medespeler te passen. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Gusano komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Trosell is nu in balbezit. Gusano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trosell. Trosell krijgt een gele kaart. Gusano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gusano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Odrwąż onderschept slim de pass. Odrwąż geeft de bal voor. Kotromanić kopt de bal weg. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Cios bereikt de bal nog maar net als eerste. Cios passt de bal met de wreef. Odrwąż met een sublieme pass. Klungelig pakt Kotromanić de bal. Kotromanić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kłonowski passt de bal met de wreef. Fabicki rent richting de bal. Martínez Mina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fabicki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fabicki kan niet meer verder spelen. Pettorossi komt het veld opgelopen. Kotromanić komt bij de bal en schiet. Freguês maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HAYQ - Jereatrico FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HAYQ 85%, Jereatrico FC 15%.
FC HAYQ - Jereatrico FC 0:6