Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 18:00
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Buggy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20601
Buggy Nerds Granma
352-swan-left Tactiek 4tras-3-3adel
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 28.5
zeer goed Schieten zwak
formidabel Passen zwak
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Nobilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers probeert naar een medespeler te passen. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 1:0

3e minuut.
García de Antona probeert naar een medespeler te passen. Castillo Estévez is nu in balbezit. Shevchuk begaat een overtreding. Shevchuk krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Premkumar is nu in balbezit. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers probeert naar een medespeler te passen. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 2:0

7e minuut.
Voordeckers probeert naar een medespeler te passen. Daar is Premkumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Premkumar geeft een hoge lob. Shevchuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Espadas Zubizarreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 3:0

9e minuut.
Asamoah rent richting de bal. Asamoah geeft de bal voor. Kermo heeft problemen om de bal te vangen. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gaitero de bal. Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 4:0

11e minuut.
Montezemolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers onderschept slim de pass. Daar is Shevchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Asamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asamoah speelt de bal door. Shevchuk rent richting de bal. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Shevchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers passt de bal met de wreef. Benko rent richting de bal. Benko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Espadas Zubizarreta met een harde bal richting middenveld. Benko kopt de bal weg. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 5:0

20e minuut.
López Prim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzo verovert de bal door een tackle van achteren. Ponzo geeft een lange en hoge pass. Daar is Shevchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Espadas Zubizarreta trapt de bal weg van het doel. Premkumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Premkumar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Asamoah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asamoah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Asamoah met een sublieme pass. Daar is Shevchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sollenne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sollenne krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Benko geeft de bal voor. Shevchuk rent richting de bal. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 6:0

41e minuut.
Asamoah rent richting de bal. Asamoah met een sublieme pass. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk schiet op doel. Espadas Zubizarreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buggy Nerds 24%, Granma 76%.
Buggy Nerds - Granma 7:0

46e minuut.
Sáez García is nu in balbezit. Sáez García passt de bal in één keer door. Nobilo is nu in balbezit. Asamoah verovert de bal door een tackle van achteren. Asamoah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Voordeckers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Asamoah rent richting de bal. Asamoah draait met de bal, schiet en ... López Plata probeert de bal aan de voet te houden. Espadas Zubizarreta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Nobilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Asamoah neemt de hoekschop. Shevchuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 8:0

49e minuut.
Voordeckers kopt de bal weg. Shevchuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nobilo. Nobilo krijgt een gele kaart.

53e minuut.
do Pandeiro rent richting de bal. do Pandeiro passt de bal met de wreef. Asamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asamoah draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Montezemolo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Benko speelt de bal door. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers passt de bal met de wreef. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Benko rent richting de bal. Klungelig pakt Benko de bal. Benko passt de bal in één keer door. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 9:0

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuntitanasup komt het veld opgelopen. Tool komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Asamoah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asamoah geeft een hoge lob. Kermo controleert de bal met de borst. Tool is nu in balbezit. Tool draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 10:0

70e minuut.
Inworp. De Meulemeester komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Benko speelt de bal door. Végh is nu in balbezit. Végh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Asamoah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asamoah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Premkumar kopt de bal weg. De Meulemeester heeft problemen om de bal te vangen. De Meulemeester passt de bal in één keer door. Benko is nu in balbezit. Benko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benko zal de hoekschop nemen. Tool krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 11:0

76e minuut.
Tool speelt de bal door. Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko geeft een lange en hoge pass. Asamoah rent richting de bal. Asamoah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tool heeft problemen om de bal te vangen. Montezemolo onderschept slim de pass. Montezemolo met een sublieme pass. Asamoah rent richting de bal. Asamoah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 12:0

83e minuut.
Benko is nu in balbezit. Benko geeft een hoge lob. De Meulemeester heeft problemen om de bal te vangen. Tool rent richting de bal. Tool schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 13:0

86e minuut.
Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko geeft een lange en hoge pass. De Meulemeester met een sublieme pass. Tool heeft problemen om de bal te vangen. Tool schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 14:0

87e minuut.
Nobilo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asamoah met een snelle inworp. Tool is nu in balbezit. Tool haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Daar is Benko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benko geeft een lange en hoge pass. Kermo kopt de bal weg. Premkumar geeft een hoge lob. Tool krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Buggy Nerds - Granma 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buggy Nerds 11%, Granma 89%.
Buggy Nerds - Granma 15:0