Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
울산 현대 축구단 Nyíregyháza FC
3-5-2 Tactiek 532-jordi
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 57
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
43.9 gemiddelde waardering 70.4
adequate Schieten brilliant
adequate Passen outstanding
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Babiłło probeert naar een medespeler te passen. Kobayashi is nu in balbezit. Massera is nu in balbezit. Massera geeft de bal voor. Veskioja krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Caperozzi de bal. Caperozzi probeert naar een medespeler te passen. Kobayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard verovert de bal door een tackle van achteren. Bouchard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft een lange en hoge pass. Veskioja kopt de bal weg. Daar is Bouchard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouchard haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Sing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bustillos rent richting de bal. Bustillos geeft een hoge lob. Veskioja kopt de bal weg. Daar is Bouchard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouchard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kobayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Massera zal de hoekschop nemen. Bouchard krijgt zijn hoofd ertegen. Hiu-Sing bokst de bal weg.

16e minuut.
Balcerzak is nu in balbezit. Bustillos verovert de bal door een tackle van achteren. Bustillos passt de bal in één keer door. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja schiet op doel. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hiu-Sing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pätynen met een sublieme pass. Veskioja rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Veskioja rent richting de bal. Bouchard rent richting de bal. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja draait met de bal, schiet en ... Siemaszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Massera neemt de hoekschop. Bouchard springt en kopt de bal. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru geeft de bal voor. Veskioja kopt de bal weg. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Massera speelt de bal door. Bouchard rent richting de bal. Bouchard passt de bal in één keer door. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
McGeady rent richting de bal. Bustillos is nu in balbezit. Bustillos geeft de bal voor. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nogueira rent richting de bal. Lemnaru verovert de bal door een tackle van achteren. Lemnaru met een sublieme pass. Veskioja is nu in balbezit. Veskioja schiet op doel. Hiu-Sing bokst de bal weg. Daar is Brzozewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouchard verovert de bal door een tackle van achteren. Bouchard draait met de bal, schiet en ... Hiu-Sing bokst de bal weg.

25e minuut.
Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caperozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Caperozzi met een sublieme pass. Veskioja is nu in balbezit. Veskioja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
José García is nu in balbezit. José García geeft de bal voor. Daar is Brzozewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouchard verovert de bal door een tackle van achteren. Bouchard haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Sing bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bustillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustillos geeft de bal voor. Bouchard kopt de bal weg. Veskioja is nu in balbezit. Veskioja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Balcerzak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemnaru met een snelle inworp. Bustillos geeft de bal voor. Bouchard krijgt zijn hoofd ertegen. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Nogueira is nu in balbezit. Nogueira geeft een hoge lob. Caperozzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Massera rent richting de bal. Massera draait met de bal, schiet en ... Hiu-Sing bokst de bal weg.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Massera met de inworp. Bustillos rent richting de bal. Bustillos geeft een lange en hoge pass. Bouchard maakt een snoekduik en kopt de bal. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balcerzak kan de bal niet met de borst controleren. Veskioja rent richting de bal. Veskioja draait met de bal, schiet en ... Hiu-Sing bokst de bal weg.

35e minuut.
Valle geeft de bal voor. Veskioja kopt de bal weg. Klungelig pakt Brzozewski de bal. Bouchard rent richting de bal. Bouchard schiet op doel. Hiu-Sing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balcerzak heeft problemen om de bal te vangen. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kobayashi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Massera met de inworp. Bustillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustillos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nogueira rent richting de bal. Lemnaru onderschept slim de pass. Lemnaru geeft een hoge lob. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - Nyíregyháza FC 0:1

40e minuut.
Bustillos met een sublieme pass. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft een lange en hoge pass. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - Nyíregyháza FC 0:2

41e minuut.
Simoiu probeert naar een medespeler te passen. Caperozzi is nu in balbezit. Caperozzi passt de bal met de wreef. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Valle met een sublieme pass. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru met een sublieme pass. Veskioja is nu in balbezit. Veskioja schiet op doel. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Pätynen controleert de bal met de borst. Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Veskioja rent richting de bal. Veskioja haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Sing maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - Nyíregyháza FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 울산 현대 축구단 84%, Nyíregyháza FC 16%.
울산 현대 축구단 - Nyíregyháza FC 0:3

47e minuut.
Pätynen geeft een hoge lob. Massera kopt de bal weg. Daar is Kobayashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Klungelig pakt Veskioja de bal. Bouchard is nu in balbezit. Siemaszkiewicz begaat een overtreding. Bouchard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bustillos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bouchard rent richting de bal. Siemaszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouchard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bustillos met een snel genomen vrije trap. Veskioja krijgt zijn hoofd ertegen. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Massera kopt de bal weg. Brzozewski rent richting de bal. Bouchard verovert de bal door een tackle van achteren. Bouchard haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Sing werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - Nyíregyháza FC 0:4

56e minuut.
Nogueira onderschept slim de pass. Nogueira passt de bal met de wreef. Pätynen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja onderschept slim de pass. Veskioja haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Sing bokst de bal weg.

59e minuut.
Massera geeft een hoge lob. Veskioja kopt de bal weg. Pätynen probeert de bal met de borst te controleren. Bouchard rent richting de bal. Bouchard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Lemnaru onderschept slim de pass. Lemnaru geeft een lange en hoge pass. Veskioja kopt de bal weg. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard draait met de bal, schiet en ... Hiu-Sing bokst de bal weg.

65e minuut.
Bustillos met een sublieme pass. Valle rent richting de bal. Valle geeft de bal voor. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hiu-Sing met een harde bal richting middenveld. McGeady geeft een lange en hoge pass. Veskioja rent richting de bal. Veskioja draait met de bal, schiet en ... Hiu-Sing bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Massera passt de bal in één keer door. Bustillos rent richting de bal. Bustillos geeft een hoge lob. Veskioja rent richting de bal. Veskioja haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustillos rent richting de bal. Bustillos met een sublieme pass. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Babiłło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru passt de bal met de wreef. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pätynen geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Antonucci stond buitenspel. McGeady maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Veskioja is nu in balbezit. Veskioja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lemnaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Veskioja is nu in balbezit. Veskioja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - Nyíregyháza FC 0:5

83e minuut.
Bustillos onderschept slim de pass. Bustillos met een sublieme pass. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard draait met de bal, schiet en ... Hiu-Sing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - Nyíregyháza FC 0:6

87e minuut.
Balcerzak rent richting de bal. Veskioja onderschept slim de pass. Pätynen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pätynen krijgt een gele kaart. Veskioja raakt geblesseerd tijdens het duel. Lemnaru met een snel genomen vrije trap. Veskioja springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Fasianos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski speelt de bal door. Veskioja rent richting de bal. Veskioja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - Nyíregyháza FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 울산 현대 축구단 82%, Nyíregyháza FC 18%.
울산 현대 축구단 - Nyíregyháza FC 0:7