Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Douala DrogbaTeam
campeonnes Tactiek GaleT_W_S57R
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
39.1 gemiddelde waardering 72.4
poor Schieten outstanding
adequate Passen outstanding
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Franchino verovert de bal door een tackle van achteren. Franchino passt de bal in één keer door. Səmədli rent richting de bal. Səmədli geeft een lange en hoge pass. Trzonek springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Səmədli geeft een lange en hoge pass. Dussart kopt de bal weg. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek haalt uit met een fantastische trap. Assaga probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Perger rent richting de bal. Perger geeft de bal voor. Betala speelt de bal door. Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart schiet op doel. Yolçuyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - DrogbaTeam 0:1

16e minuut.
Səmədli rent richting de bal. Səmədli geeft een hoge lob. Daar is Assaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzonek rent richting de bal. Trzonek schiet op doel. Yolçuyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt N`Doki de bal. Kmieciak is nu in balbezit. Kmieciak geeft een lange en hoge pass. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Səmədli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angounou bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli verovert de bal door een tackle van achteren. Səmədli geeft de bal voor. Trzonek springt en kopt de bal. Yolçuyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Dussart kopt de bal weg. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fandiño kan de bal niet met de borst controleren. Trzonek rent richting de bal. Trzonek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yolçuyev trapt de bal weg. Yuanzhang kopt de bal weg. Angounou probeert de bal met de borst te controleren. Dussart is nu in balbezit. Dussart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klungelig pakt Timba de bal. Yuanzhang onderschept slim de pass. Yuanzhang geeft een hoge lob. Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yuanzhang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khắc Tuấn komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Franchino probeert naar een medespeler te passen. Khắc Tuấn controleert de bal met de borst. Khắc Tuấn passt de bal zonder na te denken. Səmədli rent richting de bal. Səmədli geeft een lange en hoge pass. Yolçuyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trzonek maakt een snoekduik en kopt de bal. Fandiño onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - DrogbaTeam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Douala 73%, DrogbaTeam 27%.
FC Douala - DrogbaTeam 0:2

46e minuut.
Kamga passt de bal in één keer door. Dussart is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tchimtchoua. Tchimtchoua krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Khắc Tuấn speelt de bal door. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli speelt de bal door. Dussart geeft een lange en hoge pass. Assaga onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kmieciak zal de hoekschop nemen. Dussart kopt de bal weg. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek haalt uit met een fantastische trap. Yolçuyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli geeft de bal voor. Trzonek rent richting de bal. Dussart is nu in balbezit. Dussart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - DrogbaTeam 0:3

59e minuut.
Assaga probeert naar een medespeler te passen. N`Doki rent richting de bal. Kmieciak is nu in balbezit. Kmieciak geeft de bal voor. Klungelig pakt Angounou de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Betala onderschept slim de pass. Dussart is nu in balbezit. Dussart draait met de bal, schiet en ... Yolçuyev bokst de bal weg.

70e minuut.
Angounou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Səmədli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khắc Tuấn geeft een lange en hoge pass. Trzonek springt en kopt de bal. Yolçuyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Fandiño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kmieciak zal de hoekschop nemen. Yolçuyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kmieciak speelt de bal door. Khắc Tuấn rent richting de bal. Khắc Tuấn passt de bal zonder na te denken. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Perger speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kmieciak de bal onder controle te krijgen. Səmədli rent richting de bal. Səmədli geeft een lange en hoge pass. Trzonek springt en kopt de bal. Yolçuyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - DrogbaTeam 0:4

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yolçuyev niet meer kan verder spelen. Kouamo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Franchino geeft een lange en hoge pass. Angounou is nu in balbezit. Dussart onderschept slim de pass. Dussart schiet op doel. Kouamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - DrogbaTeam 0:5

81e minuut.
Khắc Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Dussart met een sublieme pass. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli geeft een hoge lob. Dussart maakt een snoekduik en kopt de bal. Kouamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - DrogbaTeam 0:6

85e minuut.
Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli geeft een hoge lob. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek draait met de bal, schiet en ... Kouamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - DrogbaTeam 0:7

87e minuut.
Assaga rent richting de bal. Assaga passt de bal in één keer door. Timba is nu in balbezit. Khắc Tuấn onderschept slim de pass. Khắc Tuấn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kamga kan de bal niet met de borst controleren. Khắc Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli geeft de bal voor. Trzonek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Douala 76%, DrogbaTeam 24%.
FC Douala - DrogbaTeam 0:7