Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KipKøntë Gjoernin
AlL Tactiek CDMWA R
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 74.1
good Schieten outstanding
good Passen incredible
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Kajdas is nu in balbezit. Kajdas passt de bal met de wreef. Dossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossche geeft een hoge lob. Gołembiowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Garfield passt de bal in één keer door. Dossche rent richting de bal. Dossche geeft de bal voor. Gołembiowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - Gjoernin 0:1

12e minuut.
Lancelowski met een sublieme pass. Kajdas heeft problemen om de bal te vangen. Kajdas passt de bal in één keer door. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... Adumbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Klungelig pakt Kajdas de bal. Kajdas passt de bal zonder na te denken. Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Chadli rent richting de bal. Gołembiowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - Gjoernin 0:2

21e minuut.
Garfield passt de bal zonder na te denken. Dossche is nu in balbezit. Dossche geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski krijgt zijn hoofd ertegen. Adumbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - Gjoernin 0:3

31e minuut.
Kajdas passt de bal zonder na te denken. Dossche rent richting de bal. Dossche geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - Gjoernin 0:4

34e minuut.
Garfield speelt de bal door. Dossche rent richting de bal. Dossche passt de bal met de wreef. Kajdas geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Adumbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Garfield met een sublieme pass. Dossche rent richting de bal. Dossche met een sublieme pass. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Adumbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Dossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossche geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - Gjoernin 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KipKøntë 91%, Gjoernin 9%.
FC KipKøntë - Gjoernin 0:5

49e minuut.
Klungelig pakt Chesire de bal. Dullers is nu in balbezit. Dullers geeft een hoge lob. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dullers passt de bal zonder na te denken. Garfield probeert naar een medespeler te passen. Dossche rent richting de bal. Dossche geeft een hoge lob. Gołembiowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Adumbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Bulteel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulteel passt de bal zonder na te denken. Dossche rent richting de bal. Dossche geeft een hoge lob. Gołembiowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Dullers passt de bal in één keer door. Garfield geeft de bal voor. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... Adumbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - Gjoernin 0:6

71e minuut.
Bulteel met de inworp. Dossche geeft de bal voor. Klungelig pakt Cisło de bal. Chadli rent richting de bal. Chadli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dossche passt de bal in één keer door. Kajdas geeft de bal voor. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski schiet op doel. Adumbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - Gjoernin 0:7

78e minuut.
Dossche geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chadli de bal. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Garfield probeert naar een medespeler te passen. Kajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdas passt de bal met de wreef. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - Gjoernin 0:8

84e minuut.
Dossche geeft de bal voor. Chipkemie kopt de bal weg. Dullers geeft de bal voor. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - Gjoernin 0:9

86e minuut.
Kajdas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dossche de bal. Dossche met een sublieme pass. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Kajdas speelt de bal door. Dossche rent richting de bal. Dossche passt de bal zonder na te denken. Garfield geeft de bal voor. Chadli springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dossche met een snelle inworp. Kajdas is nu in balbezit. Kajdas geeft een hoge lob. Chadli maakt een snoekduik en kopt de bal. Adumbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cisło kopt de bal weg. Kajdas rent richting de bal. Kajdas geeft een hoge lob. Chadli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - Gjoernin 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KipKøntë 90%, Gjoernin 10%.
FC KipKøntë - Gjoernin 0:10